.

9 mai 2012

Căpșunarul și campania

Să înceapă electorala!

Cum poate, băh frate, Mazăre să vină să-i dea amendă UNPR-ului lu' Palaz pentru că 4 negrii i-au lipit afișe pe străzi cu 3 zile înainte de începerea campaniei electorale? Păi tocmai Mazăre?! El care e de dimineața până seara, 365 de zile pe an în campanie electorală? El care plătește câte 2-3000 de euro lu' Realitatea ca să-l dea la TV cu bicicleta, cu trotineta, cu zmeu', cu cercu'?! Dă-o dreacu de treabă... Departe de mine să-i țin partea lui Palaz, un cetățean care a sărit în altă barcă decât aia cu care mă plimb eu, dar așa ca chestie. Măcar să nu spună că "Primăria o să amedeze UNPR cu câte 1000 de lei de afiș" pentru că Primăria e toată ziua în campanie electorală... Să spună altceva, nu știu... Uite, de exemplu să spună Viceprimăria îi amendează pe UNPR, pentru că măcar Decebal Făgădău n-o face nici pe biciclistul de weekend și nici un zboară în fiecare săptămână cu parașutele prin Mamaia.

Dar să lăsăm chestiunile astea pentru că, la urma urmei ăștia se ceartă între ei. Din câte știu eu UNPR a semnat acoarde peste acoarde cu USL pentru sprijinirea guvernului Poantă, acoarde sărbătorite cu șampănii, cu mici, cu muștar etc. Ce vreau eu să vă spun este faptul că am dat și eu startul campaniei electorale înainte de termen. Să văd eu cum vine primăria să mă amendeze pentru că am pus afișe pe Facebook, pe Twitter, pe G+ și pe unde mai găsesc vreun panou liber. Ce-o să-mi facă Primăria Constanța pentru că am pornit campania electorală cu două zile înainte? Chiar sunt curios... Oare-mi dă amendă? Oare mă arestează și în felul ăsta devin din ăla politic, cum îi spune... deținut politic din ăla? Oare o să mă ia la bătaie în pușcărie și o să trebuiască să vină un medic din Germania ca să mă vindece ca pe Timoșeanca? Oare o să intru în greva foamei? Eu? Eu o să intru în greva foamei? Nu cred... Asta cu greva foamei nu cred că o s-o vedeți. 

Buuun, deci voi da startul campaniei electorale. În realitate startul a fost dat de OTV cu mulți ani în urmă și se pare că a funcționat pentru că OTV o să intre în Parlament. Cum? PP DD intră în Parlament și nu OTV? Băh, știi cum e, fiecare crede ce vrea așa că eu cred că OTV intră și nu PP DD. Cine dreacu sunt PP DD ăștia că n-am auzit de ei? De OTV am auzit, dar de PP DD habar nu am... Dar gata cu ăștia că nu despre ei este vorba. Domnișoarelor, doamnelor și domnilor, lesbienelor, gheilor și transexualilor, samomasochiștilor, zoofililor și... am exagerat?! Ok, deci, cum spuneam, un nou partid s-a lansat pe piața politică a României. Un partid care promovează libertatea absolută, un partid care nu suportă constrângeri de nici un fel. Un partid care lasă capul plecat nu pentru că ar fi obedient ci din relaxare. Nici nu poate fi vorba despre obediență când vine vorba despre acest partid, în special membrii mai în vârstă putând confirma că acest partid nu este obedient nici de-al dreacu. 

Programul politic al acestui partid este libertatea de mișcare. Practic se dorește libertatea absolută, renunțarea la tot felul de dogme și cutume în ceea ce-l privește și luptă mai ales împotriva încâlzirii locale, încălzire care este mult mai periculoasă decât cea globală pentru că daunele pot fi deosebit de grave în special la cetățenii României mai plinuți așa. Astfel putem considera că este chiar mai bine că partidul își începe campania mai devreme, deoarece căldurile globale din ultima vreme însumate cu cele locale pot duce la efecte dezastruoase pentru unii cetățeni. Cum vorba multă e sărăcia ascultătorului dăm drumul la campanie cu rugămintea ca să nu se înscrie nimeni în acest partid! Să nu se înscrie nimeni pentru că nu este nevoie! Stați liniștiți, cei pe care-i consider că sunt apți pentru a intra în acest partid îi înscriu eu automat! De exemplu, ultimul membru înscris este tot Poantă! L-am mai înscris de vreo 200 de ori în ultima săptămână, dar nu-i nimic, merită!
Apdeit: pagina de Facebook a PLM este asta: http://www.facebook.com/PLMpartidpolitic

11 comentarii:

  1. Sustin sus si tare plm, dar doar a mea, sa vina fetele la cel mai tare plm din guvernul constantean. Hai fie, guvernul zonei metropolitane Constanta.

    RăspundețiȘtergere
  2. Aper ca nu e cu suparare daca am pus si eu un baner catre postul asta? Daca e, il sterg.

    RăspundețiȘtergere
  3. In Timisoara si apoi in toata tara!
    Pentru Constanta ce rima merge? :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. În Constanța locuiește Tanța... ceva în genul ăsta... plm...

      Ștergere
    2. Vino in Constanta pe la Baba Cloanta

      Ștergere
  4. Ma inscriu ! Jos Pdl, jos Usl, sus PLM :d

    RăspundețiȘtergere
  5. Toți bărbații sus...

    RăspundețiȘtergere
  6. Răspunsuri
    1. păi candidează? dacă se aruncă în lupta politică atunci să vedem și noi o campanie ceva, un program, o chestie! așa, doar să mergi cu ea pe stradă și s-o arăți la lume nu cred că are vreun efect...

      Ștergere

puteti si sa injurati daca nu va suparati!