.

25 ian. 2013

Căpșunarul și TVR

Au dat-o afară pe Feri Predescu? Și care-i faza!?

Observ o mare agitație pe subiectul ăsta, dar nu reușesc să înțeleg de ce. Adică ce, nu știați că o să-i zboare pe toți ăia care s-au luat de Mazăre, de Ponta, de Dragnea, de Năstase?! Păi Feri s-a luat de Mazăre, mi se pare un motiv destul de întemeiat să sară din schemă chiar dacă a trecut de testare cu 80,4 din 100! Testarea a fost doar primul pas, ăia care urmează să zboare vor zbura oricum, ce tot atâta vă agitați? Se va găsi ceva, dacă nu acum peste o lună, nu contează. Azi îl mătrășesc pe unul, săptămâna viitoare pe altul și tot așa.

Pe mine chiar nu mă deranjează că au dat-o afară, din contră! Faptul că Mazăre dictează ce și cum prin TVR e un lucru bun, mai deschide mintea ăstora care visează toată ziua să lucreze la stat. Visați, dragii moșului, visați, dar să nu credeți că postul la stat mai e ce-a fost! În ziua de azi ai mai multe șanse să te pensionezi de la o firmă privată decât de la stat! Eu știu că bunicii și părinții v-au povestit ce bine era pe vremuri la stat, că te angajai, ieșeai la pensie, o angajai și pe fii-ta acolo și ieșea și ea la pensie, dar s-a terminat! Pe vremurile alea nu se schimba guvernul, era tot ăla câte 45 de ani! Azi, la patru ani gata, alții! Chiar dacă câștigă ăia pe care i-ai votat tot nu e sigur că mai rămâi! Păi dacă te-ai luat în gură cu vreun primar de doi bani care între timp a trecut la ai tăi și a ajuns mare sculă pe basculă, ce faci?! Ai belit-o! Păi ăla nu uită, iar dacă a adus și vreo câteva mii de papagali la urne e mai important decât tine garantat!

Deci tot nu înțeleg care-i faza, de ce se agită lumea. Au dat-o afară pe Feri Predescu de la TVR că s-a luat acum 1000 de ani de Mazăre, mare șmecherie. Eu cred că o să-și găsească rapid un loc în altă parte, nu-mi fac griji pentru ea. Dacă o dădeau afară de la PRO, sau de la Antene avea o problemă, era mult mai grav! Păi atunci nu o mai lua nimeni, se gândea lumea că a făcut ceva, că nu e profii, că nu e ok! Așa toți știți de ce au zburat-o, pentru că s-au schimbat papagalii ăia pe acolo, de aia. Și cu toate că știți tot vă agitați... Ce-aveți, băh?!

Îi vedeți pe ăștia?! Cică Esca i-a cerut de trei ori până acum lui Sărbu s-o dea afară, dar ăla nici n-a vrut să audă! Așa e la privat, dacă ești bun nu te lasă ăia să pleci nici până la baie... 

0 comments:

Trimiteți un comentariu

puteti si sa injurati daca nu va suparati!