.

30 ian. 2013

Căpșunarul și virusul

Știam eu că Poliția Română e un virus, dar nu eram sigur!

Am intrat și eu pe Facebook să mă râd. Când să mă râd cu știrea cu RTV-ul care-și face show să-l bată pe Badea hop, s-a dus dreacu calculatorul! Am luat virus din ăla de doi lei, din ăla pentru proști.

Deci intru pe Facebook, văd știrea de pe Pagina de Media cu RTV care vrea să-l bată pe Mircea Badea și să-i depășească audiența lui Banciu, dau click și îmi apare că trebuie să fac un update la Firefox. Am zis că e vreun plugin din ăla de rahat, că le-am dezactivat pe toate! Dau click și poc: Poliția Română, 300 de lei amendă sau 100 de euro pentru că am descărcat filme și muzică, m-am uitat la porno și la tot felul de zoofili și pedofili! Recunosc că abia atunci când am citit cu pedofilia și cu zoofilia mi-am dat seama că e țeapă. 

Chestiunea vă apare dacă dați click pe așa zisul update care vă apare atunci când accesați site-ul paginademedia... Cel puțin așa am făcut eu

Asta a apărut pe monitorul meu în loc de știri cu RTV, cu show-uri, cu nu știu ce! Am dat Esc, nimic, am dat control alt del, nimic... Am apăsat pe butonul de pornire/oprire și a dispărut porcăria. M-am uitat pe net cum se scapă de virus și sunt mai multe variante, cică depinde. Am dat drumul la antivirus, poate-l găsește pe nenorocitul care umblă cu tâmpenii de genul ăsta, că Poliția Română nu e capabilă să-l prindă. Dacă antivirusul nu-l găsește nu știu ce să fac, o să mă consult cu prietenii, cu neamurile... Cu oricine altcineva mai puțin cu Poliția Română.

Așa e dacă mă mănâncă să citesc știri de doi bani. Ce m-o fi interesat pe mine de show-ul lu' RTV nu știu, oricum eu mă uit doar la Banciu la ora aia! Așa-mi trebuie, să mă-nvăț minte! Dar trebuie să recunoașteți că virusul ăsta e culmea virușilor, în pulii mei. Cine l-a făcut are un dezvoltat simț al umorului, pe bune! Nu știu, dar să dai numele unui virus după ăia care ar trebui să te prindă și să te bage la pușcărie mi se pare destul de amuzant. Băi RTV, uite băh idee de show dacă tot vreți să-l bateți pe Badea: găsiți-l pe ăsta care a făcut virusul și angajați-l, cu siguranță e de sute de mii de ori mai amuzant decât Badea și mult mai inteligent decât el! Cât despre Lumea lui Banciu aici lucrurile sunt cât se poate de clare. Cum n-a mers depășiți Lumea lui Banciu de pe B1 invitându-l de 35000 de ori pe Gigi Becali concluzia este una singură: trebuie să-l angajați pe Radu Banciu!!!

P.S.: Până la închiderea ediției antivirusul n-a găsit nimic suspect, încă mai caută. Dacă nu găsește nimic asta e, eu oricum nu le dau nici-un ban...

0 comments:

Trimiteți un comentariu

puteti si sa injurati daca nu va suparati!