.

16 ian. 2013

Căpșunarul și alții

Băh, nimic nu mai avem în capetele astea

Mă tot uit de vreo două zile pe net. Caut ceva, nu contează ce. Băh, dar cum caut eu așa tot dau peste alte chestii, chestii care mă fac să mă întreb ca prostu': chiar atât de idioți suntem?!

Să-mi trag una, nu există să nu deschid ceva pe la americani, pe la japonezi, pe la olandezi, pe la pulii mei, italieni, spanioli, francezi, canadieni și ce mai vreți voi și să nu găsesc ceva nou! Băh, fac ăia toate prostiile pământului, frate. Stau și mă uit chiar acum la unii pe site, unii din Africa de Sud. Au făcut un transformator de curent, pulii mei, habar n-am ce scrie aici, dar cică face, desface, rupe, coase la loc, e excelent și are și un preț bun! Nici nu contează ce scrie, important e că au făcut ceva, au luat un transformator și i-au pus un fir în plus, pulii mei. Hai, hai să intrăm în altă parte, hai la ăștia, uite aici:
Știți ce-i asta? Nu știți? E o șurubelniță cu nivelă și cu lanternă la un loc! Un rahat, nu-i așa? Ce mare șmecherie e, nu-i așa? Oricine poate face așa ceva, nu-i așa? Eh, nu-i așa! E făcută de IBM, în pulii mei, de IBM! Dar știți de ce IBM face șurubelnițe? Pentru că românii habar nu mai au să facă așa ceva, nu mai știu să facă nimic! Vreți să vă citesc știrile de pe site-urile românești? Ia hai să citim: Ponta, Căcărău, Băse, Ponta, Chițoiu, cod galben, pulii mei, Ponta... Mai vreți?

Evident că idioții o să-mi sară la gât și-o să înceapă că habar nu am, că dacă sunt atât de deștept de ce nu fac eu șurubelnițe din astea. Nu fac pentru că sunt mai idiot decât voi, de aia nu fac! Dacă știam unde o să ajungă țara asta făceam și eu ucenicie într-un atelier de ceva și în ziua de azi mă apucam de făcut șurubelnițe cu lanternă! Era greu, nimic de zis, era greu pentru că în România nu mai face nimeni nici plastic, nici fier și nici măcar apă să bagi în nivela aia (sau ce căcat se bagă în ea, habar n-am). Dar nu era imposibil, vă asigur. V-am spus că mă uit pe site-uri și văd că alții fac chiar dacă i-au invadat chinezii din toate direcțiile!

Nu știu, fraților, faceți ceva în pulii mei! Ăștia care aveți bani mergeți pe la facultăți, poate găsiți un inginer din ăsta să inventeze ceva! Poate găsiți un medic să facă un dinte în plus, sau un cântăreț care să scoată o chitară cu 20 de corzi, nu contează ce, orice! Să citesc și eu în ziare că au făcut și românii ceva, cât de mic, dar să fie românesc! Dar nu cu boul ăla care a pus motor cu reacție la bicicletă, nu din ăia! Aia nu vreau să citesc! Ăștia care vreți să faceți biciclete sau trotinete cu motor cu reacție să vă puneți motoare cu reacție și să vă duceți în pulii mei cu tot cu ele!

5 comentarii:

  1. te-ai luat degeaba de cel cu bicicleta,a facut ceva,nu ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. a făcut un căcat! adică ce bou își cumpără o bicicletă cu reacție? bicicletă îți cumperi ca să pedalezi, ca să faci mișcare! poți să-i pui un sistem ca să pedalezi mai ușor când urci pe undeva, pulii mei, poți să-i pui semnalizări luminoase, habar n-am, dar doar un bou își pune la bicicletă motor cu reacție, asta e sigur! te învață și la școală: boii sunt ăia care au motoare cu reacție pe bicicletă!

      Ștergere
  2. bravooooooooooooo, sunt de acord cu tine capsunarule. ai dreptate. am postat si eu cam aceleasi comentarii ca si tine. e un cacat de inventie.

    RăspundețiȘtergere
  3. Aici nu sunt de acord !
    Mai ales ca e facuta pe o insula !
    De pedalat, o poti face si la tine in casa dar cu un motor cu reactie cum ar fi... :P
    Semnat!
    Anonim 3

    RăspundețiȘtergere

puteti si sa injurati daca nu va suparati!