.

17 mai 2012

Căpșunarul la plimbare

Incredibil de adevărat!

Vă vine sau nu vă vine să credeți eu vă spun: Constanța e un oraș european!!! Și mie mi-a căzut fața, dar mi-am luat-o de pe jos și mi-am pus-o la loc. Băh, nu mai sunt frate afișe din alea electorale pe toți pereții ca pe vremuri! M-am uitat eu pe toate coclaurile, pe toate străduțele, pe geamurile magazinelor goale, pe ruinele din Piața Ovidiu... Nimic! Incredibil! Sunt câteva locuri unde vezi afișe din astea electorale și alea, după cum arată, cred că sunt autorizate!

Acum stau și mă gândesc care e motivul?! Ori a ajuns Civilizația și prin sud-estul României, ori nu mai fac ăștia afișe chiar la oricine!? Cum nu m-am întâlnit față-n față cu Civilizația cred că e vorba de afișe. După 22 de ani de țepe probabil că acum stau și ăștia de la firmele de tipărit hârtie și se gândesc de 16 ori înainte de a face sute, mii, sute de mii de afișe la orice papițoi. Cum sunt o grămadă care candidează doar de amorul artei se întâmplă că fraierii (am vrut să scriu credulii, dar făceam cacofonie din aia) care-i promovează rămân fără lovele după aia. Și nu trebuie să vă aduc eu probe că e așa (cu toate că pot), dar trebuie să veniți voi, candidații fantomă, să demonstrați că nu e așa cum zic eu (cu toate că nu puteți)! 

Dar lasă că e bine așa. Dacă orașul o să arate mai bine pentru că lumea își ia țeapă e ok! Dacă nu ne place să ne europenizăm prin cinste și corectitudine atunci putem să ne europenizăm prin țepe! Și, la câte țepe se dau încă în România eu cred că avem șanse să-i depășim pe europeni și să-i ajungem pe japonezi, de exemplu. Cum ar veni să ne japonizăm!
Iaute ce frumos... Bravo dom'lor, felicitări!

5 comentarii:

  1. Eu mi-am lipit unu pe televizor, nu zic cu cine ca-i blasfemie.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. sper că e cel puțin HD! nu de lata, dar în ziua de azi ar trebui un 3D din ăla, la care te uiți cu ochelari!

      Ștergere
  2. Mazare mai candideaza? Aveti toate sansele sa va madagascar pe spate:D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Normal că virgulă candidează... Dar doar pentru că nu vrea să îmbătrânească în politică, doar din cauza asta (doar a și declarat treaba asta!)

      Ștergere
  3. Poate s-au bagat pe ceva realitate augumentala de-am vazut-o la George Buhnici, ca sa vada numai aia cu scule destepte !
    I-o fi ajuns la cati pui congelati a dat pana acum.

    RăspundețiȘtergere

puteti si sa injurati daca nu va suparati!