.

25 ian. 2011

Capsunarul o sa moara?

Daca e foamete o sa muriti si voi de foame!


Deci e naspa. E criza alimentara! Nu mai e nimic de haleala fratilor. Sa va fie rusine ca ati mancat ca spartii pana acum si s-a terminat toata haleala de pa glob... Mai mult, aia care a ramas e naspa! Ia uite ce zice profesor doctor Gheorghe Mencinicopschi, specialist in nutritie umana: "14 portii de mezeluri pe luna cresc cu 78% riscul aparitiei unei forme de boala pulmonara obstructiva cronica!" Si, fara a specifica ce inseamna "14 portii pe luna" baga o lista plina de salam, parizer, crenvursti... sunca taraneasca??? Am belitozaurus! Pai eu halesc aproape in fiecare zi sunca taraneasca cu mustar si paine feliata! Domnu' profesor va rog frumos sa scoateti de pe lista sunca taraneasca! Lasati pastrama de porc si lebarwustu' dar scoateti sunculita!
Nu se poate sa-mi spuneti acum, dupa ce am bagat in mine vreo cateva kilograme, ca o sa fac o boala pulmonara obstructiva cronica! Hapciu! Na ca tusesc! Cred ca am inceput sa ma imbolnavesc dom' profesor! Nu vreau sa mor asa de tanar din cauza taranilor dom' profesor! Nuuuuuuu! Va implooooorrrrr.....Nu am murit? Nu! Pai bai Mencinicopshi bai! Tu ai idee cati din astia am vazut eu p'afara? Se dau la bax-uri! Uite, e unu' care se cheama Veronesi si care e de 7000 de ori mai cunoscut ca tine! Stii ce face ala? Se chinuie de vreo 40 de ani sa demonstreze ca fumu' de la masini nu are nici o treaba cu plamanu' si ca centralele nucleare sunt bune pe langa casa omului! In schimb ii sperie pe toti cu cat de naspa e fumatul si alte din astea! Stiu si eu ca crevurstii si parizeru' sunt facute cu una alta, dar vreau sa-ti zic ca eu nu le halesc din cauza de idee nu pentru ca alte rahaturi de pe piata ar fi mai naturale! E toate rebuturi cum zice "sunculita taraneasca" ala pe YouTube! Doar ca te anunt (cu tot respectul pe care il pot avea pentru un om pe care nu-l cunosc) ca te-ai trezit cam tarziu! A fost unul care a facut o lista cu toate alimentele care nu trebuie consumate pentru a evita imbolnavirea, cu toate substantele pe care le contin aceste alimente si daunele pe care le fac organismului. Stii care sunt aceste alimente? TOATE! Dar ala a avut bunul simt sa recunoasca ca doar excesul exceselor te duce la mormant... dar asta o stiu toti oamenii cu ceva creier in tartacuta!
Aaaaahhh! Ma scuzati dom' profesor! Acum am vazut unde e publicat articolul! E pe eva.ro! E revista de fete asta deci pentru noi baietii de baieti nu e valabil! Asta e fetelor! Daca ati halit ca mine 14 portii de sunca taraneasca pe luna sa-mi spuneti unde sa aduc coroana! Ma duc sa-mi mai bag un sandvici cu sunca taraneasca ca mi s-a facut pofta... si dupa aia o sa mai fac o tura cu masina prin oras ca a zis Veronesi ca e bun fumu' de masina! Si nu de alta, dar m-am lasat si de fumat...

6 comentarii:

  1. Moshule, noi, romanii, n-o sa murim de foame, fiindca o sa ne dea Florin salamu pana ne saturam :))

    RăspundețiȘtergere
  2. Opa...asta citeste eva.ro. Si cica e om serios.... Vezi ca sunca se gaseste la alimenatara...lasa celuloasele in pace!

    RăspundețiȘtergere
  3. era un articol pe undeva, prin presa, in care se dadeau garantii ca romanii nu vor muri de foame, ca avem posibilitatea de a hrani vreo 80 milioane de guri! daca vor veni 100.000 de chinezi si vor lucra parloaga din Ro, atunci sigur nu murim de foame :)

    RăspundețiȘtergere
  4. sau daca s-ar intoarce toti capsunarii p'acasa:))) doar ca aia daca se intorc o sa faca toti ca mine: isi fac blogg-uri:)))

    RăspundețiȘtergere

puteti si sa injurati daca nu va suparati!