.

3 ian. 2011

S-A TERMINAT CRIZA!!!

In Germania...

A grait Merkel! A zis ca s-a terminat criza! A zis ca sunt mai smecheri ca inainte si ca au putini someri... cei mai putini de vreo 20 de ani incoace. Nemtii sunt asa de bucurosi incat acum le place si moneda unica pe care, cu doar cateva luni inainte, o dadeau drept hartie de WC! A zis Merkel ca o sa faca totul pentru a sustine euro. Bine fata... daca zici tu eu te cred.
Dupa aia au zis unii ca nemtii o sa vanda la masini in 2011 ca nu o sa mai stie englezii, italienii, francezii si cu romanii pe unde sa le parcheze. De ce si romanii? Pai cine iubeste mai mult ca ei masinile nemtesti? Cu ce bani? Pai cu aia cu care si-au luat si pana acum! Germania a fost si ea impotriva intrarii Romaniei in Scenghen. Acum, ca le merge bine, o sa vina cu cateva pretentii (in special zona curentului electric cred eu) si o sa fie de acord sa mai primeasca cativa rupti in coate sa munceasca pe 1000 de euro pe la ei. Cum francezii sunt inca la faza "ce face omu' face si maimuta" o sa vina si ei sa ceara ce a mai ramas si uite asa Romania o sa intre si ea pe unde nu a mai intrat pana acum. Evident o sa coste scump populatia toata distractia asta, dar cu spagile primite, politicienii romanii vor participa din plin la cresterea vanzarilor de Audi, BMW si Mercedes-uri.
Acum o sa ziceti ca ce ne intereseaza pe noi iesirea din criza a Germaniei. Nu stiu! Am zis si eu... nu am vrut sa va supar! Am ascultat pe unu' mai destept ca noi toti la un loc care zicea ca Germania e locomotiva Europei... Acum ma gandesc ca Europa asta e ca un tren tras de Germania, cu vagon restaurant englezesc, cu prima clasa formata din Franta, Italia, Tarile de Sus si de Jos si clasa a doua formata din ce a mai ramas prin Europa. Romania si Bulgaria? Imi pare rau... la trenul asta nu exista clasa a treia! In schimb imaginati-va locuitorii romani si pe cei bulgari cum stau ei in statii de vreo 20 de ani si asteapta... fara bilete pentru ca biletele costa mult! Si vine trenul si cativa dintre ei se urca... vine Nasul si ii prinde... pe cei mai multi ii da jos la prima si mai raman doar cativa care dau spaga! Si cu toate astea exista in statie un imputit de Sef de Gara care tot ii prosteste pe astia ca mai sunt locuri in tren si pentru ei! Si ca de la anul o sa bage chiar si bilete pentru ei! Cu loc! Bai fratilor eu va zic sa va uitati bine in jur! O fi Germania locomotiva puternica, dar ca sa ai un tren profitabil in ziua de azi trebuie sa ai cateva vagoane super lux cu locuri bine platite! Asa ca, pana devine Romania Orient Express mai bine se apuca de carpit trenul ala marfar care o reprezinta! Si cine stie, daca il umple cu cereale macar incepe lumea sa intrebe de ea... O fi Merkel sefa pe locomotiva da tot mai haleste si ea din cand in cand...

2 comentarii:

puteti si sa injurati daca nu va suparati!