.

2 ian. 2011

De ce se scumpesc toate alea

2011 - an pre electoral

V-am spus sa aveti grija ce va doriti? Nu m-ati ascultat! Si din aia si din aia... na ca v-a auzit Boc si v-a tras-o! Ce-a zis piticania?! Lasa ca au astia bani ia uite cate dorinte si-au pus! Pai v-ati dorit sanatate? Pac se scumpesc medicamentele! V-ati dorit "tot ce va doriti!"? Se scumpesc painea, tigarile, motorina, benzina, pizza, kebap-u, coaforu'... si ce v-ati mai dorit voi la trecerea in 2011. Eu v-am spus! Nu v-am spus? E vina mea atunci... am uitat!
Nu trebuie sa va speriati! 2011 incepe cu scumpiri si e normal sa fie asa. Guvernu' Udrea... pardon... fiecare are dorintele lui la trecerea dintre ani... deci Guvernu' Boc! Nu se poate!
Trebuie sa revin! Deci nu e dorinta mea ca Udrea sa ajunga prim-ministru pentru ca eu pe taranca nu o inghit de nici o culoare! E dorinta ei sa-l dea jos pe piticanie! Bun! Acum ca am lamurit-o sa continuam! Deci la inceput vor fi scumpiri dictate de o asa zisa criza de detoate! O sa fie criza de aur, criza de cafea, criza de bumbac, criza de otel, criza de rahat, criza de unt si criza de fursecuri! Si uite asa o sa creasca preturile la mai toate produsele! Acolo unde nu e criza o sa aiba guvernu' grija sa mareasca accizele! Asta o sa fie la inceput! Dupa aia, cand lumea o sa inceapa sa faca gat, o sa se certe chipurile intre ei... si poate asa dorinta tarancii o sa devina realitate! Dupa ce se cearta ei la misto o sa vina careva si o sa zica ca trebuie micsorate preturile dar surpriza: preturile se vor mari si mai mult! Intre timp lumea o sa ceara mai multe lovele la stapanii sereleurilor si ale esaurilor si cand o sa termine aia sa ceara o sa vina guvernu' cu solutia salvatoare: nu scadem nici un pret dar va taiem din taxe! Uraaaaa o sa strige doar fraierii pentru ca asa striga aia fara sa astepte finalul! La sfarsit guvernu' va publica legea in Monitor doar ca va avea o completare: se scad taxele numai la aia care au sub nu stiu cati lei! La ora aia nu o sa mai aiba nimeni suma aia... poate doar cativa pensionari si cativa someri! Si cand cineva o sa incerce sa explice teapa o sa apara 15000 de specialisti care o sa spuna: Dom'le, guvernu' a taiat taxele? Le-a taiat! Si uite asa, inainte de alegeri, o sa ramana imprimat pe creierul alegatorului ca guvernu' a facut inca o fapta buna pentru care merita votat la locale! Nu pe el dar pe partidele care il compun! Si iar da-i si lupta si da-i si lupta ca sa castige primarii care vor muschii lor pe unde vor ei. Cam asta e povestea scumpirilor... Stati asa ca ma suna cineva! Alo da! Cum? Cu banii de pe scumpiri o sa fie sponsorizate bannerele si afisele electorale? Cum? Spagi pentru furat alegerile? Autocare? Mici si bere? O sa fie platiti cei 170 de noi directori angajati la stat? Cum? Le dau bani grei ca sa ii puna pe angajati sa voteze cu cine trebuie? Hai dom'le ca nu te cred! Da cine esti? Cine? Nea Nelu'? Pai de unde stii? Ia zi nu cumva asa faceai si matale cand erai cu PDSR-u la putere... bip, bip, bip, bip... Alo? Alooo!?

0 comments:

Trimiteți un comentariu

puteti si sa injurati daca nu va suparati!