.

10 ian. 2011

Capsunarul si balonul rotund

Sa traiasca nea Jiji, ca altfel...

...se duce naibii totul! Se duc naibii campionatul, cupele, ziarele, revistele, radiourule si televiziunile. Ce se face fotbalul romanesc fara nea Jiji? A pus-o! Ce, nu credeti? Pai hai sa va demonstrez!
Pai uite ce zice media cand e vorba de Steaua:
- Gigi Becali a DECIS: Steaua renunta la Ghencea!
- Amenintat cu AMENDA de Gigi, Ricardo a ajuns in Ghencea!
Tot media zice de el si cand e vorba de alte echipe:
- Becali şi Borcea acuză grav Rapidul: "Cel mai mare furt! Jaf la drumul mare!"
- Gigi Becali: "CFR este resemnată în legătură cu titlul"
Bai nene, ia fiti atenti ca si media straina zice tot de el!!!
- Becali, il Berlusconi di Romania... zice Gazzetta dello Sport
- Steaua Bucarest, Becali: "Non rispetto Mutu"... zice CalcioNews24

Adica fratele meu, sora mea, Gigi a cam devenit centrul cercului sportiv la nivel mondial! Sunt sigur ca si pentru Balonul de aur l-au intrebat mai intai pe Jiji daca sa il dea lui Messi sau nu. Se pare ca a zis da, pentru ca Messi a castigat. Dar eu cred ca e si normal... Pai despre ce sa mai vorbeasca lumea fotbalului? Despre meciuri furate de arbitri? Nu cred ca exista pentru ca meciurile se fura in alta parte! Despre scandaluri cu jucatori prin cluburi? Sunt doar cancanisme dupa parerea mea. Cred ca totul se joaca la casele de pariuri in ziua de azi. Uitati-va la Juventus Torino (echipa la care sunt si membru cu tot cu card si diplome de onoare) cum pierde meci dupa meci in ultimul timp. Va zic si un secret, dar sa nu-l spuneti la nimeni: pana nu isi termina de construit noul stadion, Juve va pierde (aproape) toate meciurile impotriva echipelor de 2 bani... Sper sa ma insel dar nu prea cred. Cel putin pana acum am avut dreptate.
Asa ca fotbalul trebuie sa-i multumeasca lu' nea Jiji fara de care nu s-ar mai povesti nimic. Si norocul fotbalului ca Jiji mai are si veri, si alte neamuri care se ocupa de sportul cu balon pe care ii cheama tot Becali. Asa ca, daca sunteti amatori de fotbal pana incep si alte echipe in afara de cele spaniole si englezesti sa joace, multumiti-va cu Jiji. Si oricum chiar daca v-ati lipsi de el cu multa bucurie nu aveti ce face... e peste tot si va intra in casa de prin toate directiile.
P.S.: Am gasit o revista cu rebus, glume si alte chestii... ia uite ca are si o intrebare: Stiati ca Gigi Becali este europarlamentar? Buna asta... eu stiam si cred ca si voi. Draga revista intrebarea corecta este: Stie Jiji ca este europarlamentar si ca reprezinta Romania la UE... scuzati... la m-UE?

Un comentariu:

puteti si sa injurati daca nu va suparati!