.

12 ian. 2011

SALVATI MAGAZINELE DE VISE!

O sa halim prafuri!



Pictura al marelui artist Aprozar, datata 2011, reprezentand
legume foarte cunoscute la acea vreme: rosii
Pret de pornire licitatie: 1 catralion de euro. Data: 12.12.2012 
Romani, nu fiti fraieri! Draga Guvernu' Boc nu fi mai prost decat ai fost pana acum! Ia uite stire de ultima ora care am bagat-o si la pagina de traduceri din ziarele italienilor: "Colosul american in domeniul chimic DuPont a semnat un acord pentru a achizitiona grupul agroalimentar si biotehnologic Danisco din Danemarca, specializat in productia de produse agroalimentare si de enzime folosite in biotehnologie. Daca afacerea se va concluziona (e prevazuta semnarea in al doilea trimestru 2011), DuPont va deveni numarul unu mondial in industria biotehnologica".
Baaaaa au innebunit astia! Nu ajungea Novartis... acuma si astia! Voi stiti cu ce se ocupa DuPont? Ia uite aici ce a inventat DuPont astia: Nylon, Biomax, Butacit, Corian, Cromalin, Delrin, Hytrel, Kevlar, Nomex, Neopren, SentryGlas, Solae, Sorona, Surlyn, Teflon, Tyvek, Zodiaq, Zytel... Vedeti voi cartofi, ceapa sau ridichi pe aici? Nu! Fratioru' meu, soru' meu... astia se ocupa cu nylon si kevlar!!! Adica nu numai ca nu sunt de mancare astea, dar nici macar daca ai vrea sa le halesti nu poti! Adica poti fii tu nebunu' nebunilor dar sa musti din kevlar nu ai cum sa reusesti! Pentru mine e clar! Lumea a luat-o razna si noi odata cu ea! Acum fabricantii de arme fac rochii de mireasa, Vaticanul e actionar la GM care face si arme, creatorii de moda sunt brokeri la bursa, iar taranii nu mai cresc animale pentru ca sunt DJ si VIP-uri de televiziune si nu mai au timp... Asta e. In curand pentru a manca ceva natural va trebui sa ne batem cu oile lu' nea Jiji ca sa ne lase si noua putin gazon. Asa ca drag guvern, drag prim ministru', dragi concetateni... terminati domnilor cu prostiile si lasati magazinele de vise in pace! In curand, cand pe galantare se va afla la vanzare rosia cu monitor lcd si castravetele cibernetic, eu si altii ca mine vor prefera pliculetele de la magazinele de vise! Nu de alta dar daca tot e sa halim rahaturi chimice macar sa intelegem si noi ceva! Si cica din plicurile alea creierul se prosteste in asa hal incat, dupa aia, chiar ca ti se pare ca tot ce zboara se mananca!

4 comentarii:

  1. Ai mare dreptate, in curand o sa mancam numai alimente artificiale. Nu au ce face astia, vor sa scape de noi mai repede si nu stiu cum.

    RăspundețiȘtergere
  2. sa vezi cum o sa incurce aia borcanele cu kevlar si o sa mancam capsuni cu gust de varza sau conopida cu gust de cirese...

    RăspundețiȘtergere

puteti si sa injurati daca nu va suparati!