.

6 dec. 2010

Show Megashow

Romanu' nu stie sa organizeze caterinca maxima!

Cand am auzit ca chiar primaru' Mazare vine sa inaugureze Oraselu' Copiilor din Constanta (care era deschis deja) am fugit repede repede ca sa prind rand. Nu de alta dar eu stiam ca primaru' nu vine sa inaugureze nimic ci vine sa dea cadouri la copii. Cum nu era nimic cu aroma de capsuni am lasat-o moarta si m-am dus sa ma dau si eu in chestiile alea de se invarteau pe acolo. Mi-am luat un porumb copt si am vrut sa ma bag si eu la o tiribomba din aia da era prea frig fratioare. Deci nu stiu de unde au ciutanii aia curaj la 0 grade sa se invarta cu viteza maxima in panaramele alea ca mie mi-a inghetat vena doar cand i-am vazut. Da stiti si voi cum e... cand esti ciutan ti se rupe cand iti zic aia mari ca o sa suferi de reumatism cand o sa fii mare.
In sfarsit. Cum va spuneam a venit primaru' Mazare si cu TV Neptun sa faca mare show cu ocazia Oraselului. Nu a fost cine stie ce, ca de obicei, da cica vinovat e unu Boc! Nici copii nu stiau cine e Boc da asta e.... nu despre asta vreau sa vorbim. Eu vreau sa vorbim despre cum pizda masii fac aia pe afara de orice rahat de sarbatoare o transforma intr-un show pe cinste. Deci ba fratilor pana si ultima panarama de sat aduna lume de nu mai stiu aia pe unde sa-i bage. Evident ca mergi si tu si cand ajungi acolo, daca ai ceva in cap, iti dai seama ca e o panarama da ramai oricum pentru ca, la urma urmei, e misto. Adica, in afara de orasele si primariile smechere, care au lovele in dotare, e misto chiar si la satele alea care, in timpul liber, sunt vai de mama lor. Pai la ultimul orasel al copiilor la care am fost pe afara erau si tiribombe, si lumini, si muzica romaneasca!!!! Ati auzit bine! Canta Inna cat o tineau ficatii la boxele alea. Si aveau aia un DJ cu o voce frate, ca atunci cand zicea la lume sa aplaude bagau aia aplauze de frica nu pentru ca le placea muzica sau ce facea ala pe acolo. Mai erau gratare, vin fiert, ciutani din astia mai mari cu masini tunning-ate, dansuri pentru mosi si haine la vanzare. Era primaru', soferu' la primar, toata Primaria cu tot cu neamuri si bineinteles si vecinu' ala pe care nu-l inghitea nimeni din bloc. Erau clovni pentru copii, clovni pentru oameni mari, dulciuri, lucruri sarate, bautura, Politia, Salvarea si cainii vagabonzi aia cati au mai ramas pe la ei. Si dupa aia erau sponsori nene! Da sponsori multi nu asa. Pai va dati seama ca vin sponsorii cand stiu ca acolo e tot orasul. Si uite asa iese mare balamuc unde ramane lumea pana cand isi aducea aminte ca a doua zi tre' sa mearga la munca si asa au si taxi-urile ce hali. Cam asta se intampla pe afara unde lumea nu e ca la noi vesela si dornica de panarama. La aia e lumea serioasa, fac toti pe suparatii ca sa nu-i vada Garda Financiara si sa creada ca au prea multe lovele. Nu e ca la noi unde adultii se distreaza mai misto decat copiii daca e rost de vreo sticla doua de vin fiert. Pacat, mai ales ca se si poate. Adica daca tot poti sa faci ceva misto de ce sa nu faci frate? Baga niste oameni mai specialisti, care au vazut cum fac altii, si mai trimite-l in pizda masii pe Boc ca si asa copiii nu stiu cine e. Nu de alta dar poate iesi primar si in 2012 si Boc nu o sa mai fie... si daca Oraselu' o sa fie tot naspa atunci o sa fie randul matale sa fii trimis! Ca stii cum e romanul cand e vorba de injuraturi!
P.S.: Si mai e si chestie de orgoliu'! Adica Constanta, care e al doilea oras din tara la platit taxe, sa aiba Orasel mai naspa ca la Cluj...

0 comments:

Trimiteți un comentariu

puteti si sa injurati daca nu va suparati!