.

22 dec. 2010

Capsunarul are dubii

Sa-ti dau sau sa nu-ti dau cadou?

A venit vremea Sarbatorilor! Toata lumea e fericita la vedere si injura pe partea cealalta. De ce? Simplu: tre' sa-ti ia cadou!!! Adica o sa vina neamu' sau pretenaru' la usa si o sa-ti zica La Multi Ani si toate alea si dupa aia s-ar putea sa te injure si sa-ti mearga rau tot anul viitor. Nu stiu, poate nu o sa-i placa cozonacu' sau poate e vinul de butuc prea indoit... Pentru ca daca nu-i convine ceva o sa se gandeasca la cate lovele a dat pe cadoul pentru matale si... nasol. Adica eu unul asa ma gandesc! Dar vedeti voi, eu sunt unul care de vreo 9 ani nu face cadouri decat la o singura persoana si aia nu se pune! Adica aia pe afara au sarit peste vrajeala asta care, fie vorba intre noi, e cam de rupti in cur... Nu sariti in sus ca va explic imediat... Trebuie sa vina Anu' Nou ca sa-ti iei un aspirator in casa? Sau sa vina Craciunul ca sa iti iei un ceas? Sau ai asteptat iarna in tricou la gandul ca s-o gasi vreunul sa-ti aduca un pullover? Hai sa fim seriosi! Din cauza asta la aia pe afara nici nu are rost sa umbli cu d'astea. Pai daca ii duci la unu' vreun set de pahare o sa creada ala ca il iei la misto, nu ca ai vrut sa-i arati cat de mult il iubesti. E adevarat ca gestul conteaza, dar e adevarat si faptul ca zicala e romaneasca... Eu pricep ca daca e Sarbatoare atunci sa aduca omu' vreo sticla de ceva sau niste prajituri sau ceva de rontait. Acuma daca ai copii doar nu vrei sa ii imbrace prietenii sau neamurile... aduc si aia o portocala sau o banana, dar caruciorul de la Inglesina ti-l cumperi tu frate! Pe vremuri era alta smecherie ca nu se gasea, dar in ziua de azi ajunge sa mergi la primul rahat de supermarket si esti ok.
Uite eu o sa merg de Sarbatori pe la toata lumea cu mainile in buzunare si cu o sticla de vin... O sa le urez la toti sanatate si tot ce isi doresc si o sa-i pun sa desfaca sticla. De ce? Pai eu sunt mai pretentios la bautura si de obicei cumpar chestii mai bune asa. Si ai dreacu "vizitati" daca nu fac aproape toti la fel: baga sticla cadou la dulap si scot o bautura pe care o aveau ei "pentru musafiri". Nu nene, o sa-i pun sa o desfaca chiar daca nu o sa beau ca voi fi cu masina. Uite asa de-al naibii!
P.S.: Daca cititi astea si va suparati sa stiti ca nu mai vin pe la voi in vizita! Daca imi dati dreptate inseamna ca si voi aveti prieteni pe lumea asta care va invita la ei doar pentru ca le face placere compania voastra si nu pentru ca ati fi potentiali purtatori de linguri, furculite sau automate de cafea.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

puteti si sa injurati daca nu va suparati!