.

31 oct. 2012

Interviu cu Gigi

Interzis copiilor până sub 12 ani dacă sunt însoţiţi de părinţi cretini

- Alo, domnul Gigi?
- Da!
- Bună dimineaţa, de la blog vă deranjez.
- Deci mă deranjezi tu pe mine de la blog, de la blog mă deranjezi tu pe mine de dimineaţă, nu-i aşa?!
- Păi e 9.20, nu e chiar dimineaţă dimineaţă...
- Păi băăăăăh, cum adică 9.20 nu e dimineaţă, cum nu e dimineaţă? Dacă era 9.20 seara nu era dimineaţă, dar dacă e 9.20 dimineaţă atunci e dimineaţă, nu-i aşaaa?!
- Aveţi dreptate. V-am deranjat să vă întreb ce părere aveţi despre cei care nu acordă prioritate în sensul giratoriu. Cei care intră cu 70 la oră, fără să reducă viteza până la limita evitării oricărui pericol, adică aşa cum indică semnul de cedea...
- Deci ăia care nu acordă prioritateee, să-mi sugă pula şi ei şi ăla care le-a dat carnet! Aşa să le spui! Să-mi su puncte puncte pula şi ei şi ăla care le-a dat carnet!
- Domnul Gigi, dar nu pot să le spun aşa ceva...
- Păi băăăăh, m-ai sunat la 9.20 dimineaţa ca să-ţi spun ce părere am, nu-i aşa?
- Păi da, dar...
- Păi atuuuunci să le spui exact aşa: să-mi sugă pula ăia care nu acordă prioritate în sensul giratoriu şi, puncte puncte, să-mi sugă pula şi ăla care le-a dat carnet!
- Bine, dar vă puteţi exprima şi într-un mod mai civilizat...
- Civilizat mă exprim! Păi asta e civilizat! Băh băiatule, păi dacă vrei să mă exprim necivilizat mă exprim!
- Nu, lăsaţi aşa!
- Deci să-i fut în gură de zdrenţe pe toţi ăia care nu ţi-au dat prioritate şi să-mi sugă pula puncte, puncte toţi ăia care intră cu 120 la oră în sens şi trec ei primii pentru că nu mai au timp să frâneze!
- Chiar nu pot să le tansmit aşa ceva, domnule Gigi.
- Băi băiatule, băi hahalerooo, transmiţi exact aşa cum am spus eu, cu puncte puncte!
- Bine, o să încerc să transmit. 
- Aşa să faci, să transmiţi să-mi sugă pula cu puncte puncte!
- Ok, la revedere.
- Du-te-n pula mea cu puncte şi tu...

P.S.: Singurul vostru noroc e că nu mă prindeţi într-un camion! Iar vitele alea încălţate care nu cedează trecerea pentru că se grăbesc să-şi ducă odraslele la şcoală să aibă grijă: când s-o urca un camion pe voi nu mai ajungeţi nici la a doua oră, băga-mi-aş ce zice Gigi mai sus în gura voastră! Puncte, puncte

Nu, nu e un triunghi echilateral, e un semn de circulaţie, în punte punctele mea

5 comentarii:

  1. De ce nu iti iei tu un sens giratoriu care sa fie doar al tau? Il tii facut sul in porbagaj si il asterni pe unde vrei sa treci cu masina, uite asa, de-al dracu' ca sa ai prioritatea ta. Oricum o sa te astept la cotitura cand o sa treci cu masina, ca sa ma sui pe tine. P.S. Am uitat sa-ti spun ca am camion ...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. prioritatea nu este a mea, este a urmaşilor, urmaşilor... şi nu cred că ai camion! dacă aveai ştiai că nu ai nici un fel de şansă să te urci pe o maşină într-un sens giratoriu stând "la cotitură".

      Ștergere
    2. Daca nu ma insel, am spus ca te astept la cotitura, nu in giratoriu. Si apropo, vrei sa ne intalnim? Cate beri dai daca vin cu camionul?

      Ștergere
    3. nici una! oricum nu poți să bei dacă ești la volan...

      Ștergere

puteti si sa injurati daca nu va suparati!