.

3 oct. 2012

Căpșunarul și mersul la shopping

Bine că m-am dus ca să vă povestesc și vouă

M-am dus și eu să fac shopping! Băh, shopping de bărbați, nu din ăla de femei! Adică am luat repede mașina, am mers repede la BRICO STORE, am cumpărat repede niște cablu, niște ștecher, niște duș, niște tub etc și am mers repede la casă să plătesc:
- Bună seara, card Brico?!
- Nu știu, stați să mă uit!
- Ah, ăla roșu!
- Ăsta? E de la Baumax, merge?
- Nu! Deci nu aveți!
- Deci nu am!
- Plătiți cu card?
- Da.
- Ah, nu puteți să plătiți cu card!
- De ce?
- E pe numele soției! Politica magazinului nu permite plata cu card-ul decât titularului!
- Aveți bancomat?
- Avem...

M-am dus și am scos bani. Am plătit, mi-am luat lucrurile și am plecat. Tipul care era după mine la rând și care a așteptat ca eu să mă duc la bancomat să scot și să plătesc terminase și el. Mergând spre mașini i-am aruncat:
- Ce tâmpenie e și asta cu titularul, cu card-ul?!
- He, data viitoare fură și tu un card de la un bărbat că așa nu mai comentează nimeni!
- Ah, corect! Nu mi-am dat seama! Chiar, de unde știa că soția e titulara card-ului? Poate era amanta, sau l-am furat de la vreo babă din magazin!
- Păi da... Dă-i dreacu, nu-ți mai bate capul!
- Corect!

Am plecat acasă mulțumit că am găsit unul la fel de cretin ca mine care să facă mișto de o situație de genul ăsta. Acum, pentru că în Italia am pățit altceva la un magazin de același gen: după ce am cumpărat jumătate de casă ne-au spus că nu ne pot da lucrurile pentru că nu le răspunde serviciul de verificare a CEC-urilor. Am lăsat totul acolo după ce am pierdut aproape jumătate de duminică să le căutăm prin magazin (Castorama). Am făcut scandal, dar degeaba, se pare că era vina mea că nu le mergea lor serviciul curului. Ăștia la BRICO măcar aveau bancomat și eu cumpărasem trei lulele și trei surcele pe care le puteam lăsa liniștit acolo în caz de ceva. Asta e, acum știți: dacă sunteți bărbat nu puteți cumpăra de la BRICO STORE cu card de femeie! Invers poate merge, n-am de unde să știu...

P.S.: Nimic, am pus așa un P.S. la mișto.


9 comentarii:

  1. Vaaaaai, vai, vai! Ce scrii tu acolo, măi? Ce mi-ai făcuuuuut! Tu eşti ăla maică, de îmi furaşi cardul la prăvălia de ţevi şi fiare, nu-i aşa? M-ai lăsat de izbelişte! Cu ce mai imi iau eu diseară haşiş de la supermarket? Mama ta de găinar!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. mamaie, daca stiam ca e card-ul pentru hasis nu-l mai ciordeam! iarta-ma, nu mai fac!

      Ștergere
  2. Toate magazinele sunt obligate sa faca aceleasi verificari ca si Brico, numai ca nu le pasa. Daca titulara cardului ( baba, amanta, sotia) contesta tranzactia si se dovedea ca nu ea a platit, Brico era bun de plata. Celorlalte magazine nu le pasa atat de mult. PS : daca vrei sa ai acces la banii sotiei, amantei, babei faceti un card suplimentar cu numele tau pe el.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. chiar nu cred ca nevasta-mea mergea sa reclame ca i-am reparat dusul si am cumparat priza pentru masina de spalat! dar pe mine altceva ma intriga: de unde stia tipa ca e cardul nevestei din moment ce eu nu port verigheta pe deget? oare scrie la mine pe frunte ca sunt casatorit?

      Ștergere
    2. În primul rând, cine cumpără la amantă niște cablu, niște ștecher, niște duș, niște tub etc? Poate vre-un dezaxat, care-ar vrea senzaţii tari noaptea. Şi în al dolea rând, ţi-ai pus vreodată întrebarea că ai putea fi cunoscut ca un cal breaz în cartier? Poate te cunoştea femeia aia! O fi muşcat-o pisica ta când ieşea de la serviciu. Cred ca ai fost la Brico-ul ala de lângă TOM, care nu-i aşa departe de casa ta, nu-i aşa?

      Ștergere
    3. da! chiar acolo! și ce, la amantă nu se poate merge cu duș și cu ștechere? unde scrie? e lege? eu când o să-mi fac amantă o să merg la ea numai cu produse de la BRICO STORE!

      Ștergere
  3. Paraschiva, amanta ta3 octombrie 2012 la 20:37

    Vai iubitule! Ooohhh Uuaaau! Sunt fierbinte! Ma vrei? Sunt doar a ta! Te astept la noapte! P.S. Vezi ca la baie am o teava sparta si oglinda crapata, broasca defecta la debara iar la bucatarie as vrea sa-mi inlocuesti faianta! Ooooh Hai, vino, iubitule!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. da! stai așa să mă încalț și vin...

      Ștergere
    2. Paraschiva, amanta ta3 octombrie 2012 la 23:35

      Vino mai bine descult, iubitule, ca o sa-mi murdaresti parchetul! Te astept fierbinte!

      Ștergere

puteti si sa injurati daca nu va suparati!