3 oct. 2012

Căpșunarul și mersul la shopping

Bine că m-am dus ca să vă povestesc și vouă

M-am dus și eu să fac shopping! Băh, shopping de bărbați, nu din ăla de femei! Adică am luat repede mașina, am mers repede la BRICO STORE, am cumpărat repede niște cablu, niște ștecher, niște duș, niște tub etc și am mers repede la casă să plătesc:
- Bună seara, card Brico?!
- Nu știu, stați să mă uit!
- Ah, ăla roșu!
- Ăsta? E de la Baumax, merge?
- Nu! Deci nu aveți!
- Deci nu am!
- Plătiți cu card?
- Da.
- Ah, nu puteți să plătiți cu card!
- De ce?
- E pe numele soției! Politica magazinului nu permite plata cu card-ul decât titularului!
- Aveți bancomat?
- Avem...

M-am dus și am scos bani. Am plătit, mi-am luat lucrurile și am plecat. Tipul care era după mine la rând și care a așteptat ca eu să mă duc la bancomat să scot și să plătesc terminase și el. Mergând spre mașini i-am aruncat:
- Ce tâmpenie e și asta cu titularul, cu card-ul?!
- He, data viitoare fură și tu un card de la un bărbat că așa nu mai comentează nimeni!
- Ah, corect! Nu mi-am dat seama! Chiar, de unde știa că soția e titulara card-ului? Poate era amanta, sau l-am furat de la vreo babă din magazin!
- Păi da... Dă-i dreacu, nu-ți mai bate capul!
- Corect!

Am plecat acasă mulțumit că am găsit unul la fel de cretin ca mine care să facă mișto de o situație de genul ăsta. Acum, pentru că în Italia am pățit altceva la un magazin de același gen: după ce am cumpărat jumătate de casă ne-au spus că nu ne pot da lucrurile pentru că nu le răspunde serviciul de verificare a CEC-urilor. Am lăsat totul acolo după ce am pierdut aproape jumătate de duminică să le căutăm prin magazin (Castorama). Am făcut scandal, dar degeaba, se pare că era vina mea că nu le mergea lor serviciul curului. Ăștia la BRICO măcar aveau bancomat și eu cumpărasem trei lulele și trei surcele pe care le puteam lăsa liniștit acolo în caz de ceva. Asta e, acum știți: dacă sunteți bărbat nu puteți cumpăra de la BRICO STORE cu card de femeie! Invers poate merge, n-am de unde să știu...

P.S.: Nimic, am pus așa un P.S. la mișto.