.

5 oct. 2012

Căpșunarul și artiștii contemporani

Dacă tot a fost Ziua Internațională a Zâmbetului hai să vă zâmbesc

O să vă prezint două chestii pe care le știți. Dacă nu zâmbiți la astea o să zâmbiți sigur la a treia (pe care sper să nu o știți).

Prima chestie de zâmbit este cu pictorul Vincent Castiglia, în vârstă de 30 de ani, care îşi expune cele mai recente lucrări în celebrul cartier Soho din Manhattan, New York, piesa centrală a noii sale expoziţii fiind tabloul „Învierea" pe care l-a pictat cu propriul sânge. A doua chestie la fel de zâmbitoare este aia cu americanul Bryan Lewis Saunders care a realizat un experiment inedit: a consumat diferite droguri şi şi-a făcut autoportrete în timp ce se afla sub influenţa acestora.

N-ați zâmbit? Nu prea e de zâmbit, nu-i așa? O fi ziua internațională de zâmbit, dar parcă idioții ăștia doi ne cam fac să ne încruntăm. Deci doi imbecili notorii sunt prezentați ca mari artiști contemporani, unul pentru că s-a drogat până n-a mai știut de el (conform ultimilor informații a subit niște efecte secundare de e praf la ora asta), iar alt dobitoc și-a dat drumul la sânge ca să picteze nu știu ce înviere. Băh, păi nu avea dreptate tovarășul Iliescu când se adresa noii generații cu "măi animalelor"? Avea, cum să nu aibă! Dacă asta înseamnă artist în ziua de azi mai bine să se ducă dreacu... Stai așa că mi-a venit o idee! Băi artiștilor, de ce nu luați voi un 7,62, puneți o pânză albă în spatele capului și trageți ca să vedem ce iese? Eu cred că ies niște opere de artă de nu se poate! Și, mai mult ca sigur, o să se umple niște unii de bani pentru că o să deveniți instantaneu geniali artiști contemporani!

Știu că sunt printre voi unii care acum mă înjură. Că sunt un idiot, că nu pricep nimic din arta modernă, că sunt un incult, un fraier, n-am studiat etc. Exact pentru voi am căutat vreo 3 secunde pe internet și am găsit o operă de artă care să vă demonstreze faptul că eu sunt mai cunoscător ca voi în ceea ce privește arta modernă! Sunt mai specialist ca voi de 1000 de ori și opera de mai jos vă va demonstra acest lucru!

Opera de o inestimabilă valoare artistică (observați limbajul, da?!) se numește "Căcatul câinelui lui Paul McCartney"! Eh, hai să vă văd acum ce mai comentați. Băh, dacă nici eu nu mă mai pricep la artă din asta contemporană cine dreacu se mai pricepe, nene?!

P.S.: Când am zis că sunt mai specialist ca voi mă refeream la căutat pe net! Pentru că să găsești în 3 secunde ditamai căcatul e totuși o chestie, nu credeți?!

0 comments:

Trimiteți un comentariu

puteti si sa injurati daca nu va suparati!