.

18 oct. 2012

Cea mai mare ţeapă din istoria României

Cum să faci, băh, aşa ceva?

M-am uitat 10 minute la panarama aia de ieri. Aia cu USL pe stadion, pulii mei. Era Dragnea prezentator, o tâmpenie generală era. Intrau alde Ponta şi restul hahalerelor de ziceai că intră jucătorii de baschet pe teren la meciurile din NBA de stăteam eu noaptea să le văd în direct. Şi după prezentarea aia de circ apare copilu' lu' Voiculescu cu vocea lui piţigăiată şi ce credeţi că zice el? Jos Băsescu... Băh, ăştia sunt atât de proşti încât nici când sunt între ei nu ştiu să se distreze, frate!

Erau tot felul de babe prin stadion pe acolo, era prietenul meu Sorin Roşca Stănescu (mai vrei un miliard de lei vechi de la mine?) care se uita cu gura căscată la ce scotea pe gură Ponta, erau tot felul de din ăştia. Lângă scenă, sau ce dreacu era aia, se găseau reprezentanţii celui mai iubit judeţ de către uselişti: Olt! Acolo unde se votează USL de trei ori pe zi, mai regulat ca mesele! De mâncat doar de două ori pe zi, dar la vot se merge de trei ori.

N-am priceput ce-a vrut să însemne panarama aia de ieri. Un fel de studio mai mare de la Antena 3 unde s-au adunat ei între ei şi tot o dădeau cu Jos Băsescu. Pe Băsescu îl durea la 14 kilometri în spate, ăla era mahmur după parangheliile cu PPE, cu Merkel... Milioane de autocare, miliarde de babe, catralioane de plictisiţi aduşi cu forţa de pe la casele lor. Şi nimic! Ioc mici, ioc bere, ioc sacoşe cu ulei, ioc zahăr, nimic! Făceau unii mişto că cică le-au dat pop corn, dar eu nu cred că le-au dat nici măcar floricele de porumb.

În concluzie nu ştie nimeni ce-a fost panarama de ieri? Nimic, zero, se aruncă careva să tragă vreo concluzie? Ok, atunci o lăsăm aşa mai bine, nu mai discutăm că nu are rost să mai pierdem timpul...

P.S.: Eu chiar nu reuşesc să pricep şi chiar mă preocup! Ieri mi-am luat smartphone şi în teorie ar trebui să fiu mai deştept decât alţii şi să pot trage eu o concluzie, dar se pare că mai trebuie să-mi instaleze Dan Mincea nişte aplicaţii şi mă deştept mai mult! Sau poate din cauză că le-a instalat el... Băh, să vezi că Dan m-a păcălit şi s-a deşteptat tot el! Să-mi trag una-n gât cu fularul!

Băh USL-eilor, voi chiar nu realizaţi ce prostie aţi făcut? Chiar nu vă daţi seama? Păi ia uitaţi-vă la poza asta! Eh, nimic, nu realizaţi? Băăăăh, păi voi nu vedeţi ce mici sunteţi, ce insignifianţi?! Nu vedeţi că nici măcar nu vă vedeţi?!

6 comentarii:

  1. nici sa injuri nu merita acestia. cel mult sa ii ingnori totaol.

    RăspundețiȘtergere
  2. Lasă că a fost mamae pe acolo. Da, aşa e, n-au mai dat nimic, au spus că nu mai au de unde, că a fugit Băsescu cu ele. Dar o să-i votez, maică, că-s băieţi buni. Mai ales că ne-au promis că după ce o să ia puterea din nou, o să ne facă la toţi pensionarii, după ce-om muri, reduceri în rai la cartela de zahăr şi cârnaţi.

    RăspundețiȘtergere
  3. Răspunsuri
    1. să trăiești nea Nelule, să trăiești 1000 de ani ca morcovu', dar să ai și viața ca a lui!

      Ștergere

puteti si sa injurati daca nu va suparati!