.

24 oct. 2012

Staţi aşa să vă spun eu

Revista Presei

Bună dimineaţa dragi internetctatori (este un termen nou pe care l-am inventat acum 2 secunde şi care defineşte o nouă categorie alături de radioascultători şi telespectatori), vă prezint Revista Presei. Ştiu că sunt mai mulţi care vă prezintă Revista Presei, dar trebuie să clarificăm un lucru de la început: eu nu sunt mai mulţi, ok?! Eu sunt eu, iar ăsta e Revista Presei al meu!
Ne-am lămurit? Suntem ok? Bun, hai să începem Revista Presei că am mâncat destul spaţiu de emisie...


Citim în cotidianul România Liberă de astăzi, la rubrica Licitaţii, că "Pricewaterhousecoopers Business Recovery IPURL şi RVA Insolvency Specialists SPRL, lichidatori ai Bankcoop BGCP SA - în faliment - anunţă cesionarea dreptului de creanţă asupra debitorului BOTEZATU CĂTĂLIN ADRIAN în sumă de 506965 USD şi 19231 lei cu un discount de 40%, respectiv la preţul de 304179 USD şi 11539 lei". În anunţ se mai spune că doritorii pot depune ofertele în plic închis până la data de 05 noiembrie 2012 pe undeva prin Bucureşti. 


Având în vedere ce am revistit în România Liberă să mergem să revistim un pic în Cancan-ul din 22 septembrie 2007 în care se scrie că "Cătălin Botezatu (cică lu' Bote îi place la cacofonie, aşa vorbeşte lumea) a fost iertat de către judecători pentru o datorie de aproape 550000 de dolari pe care o avea din 1994 la Bankcoop". Din această scriere rezultă că Botezatu stătea fără nici un fel de stres din 2007 până acum, adică exact până acum când m-am găsit eu să fac Revista Presei.

Mai vreţi să mai citim vreun ziar? Nu, nu-i aşa?! Ajunge pe ziua de azi. Gata, am discutat despre VIP-uri, despre finanţe-bănci, despre stres, despre licitaţii, ajunge... Dacă mai găsesc ceva interesant prin ziare vă mai fac eu şi altădată Revista Presei, dacă nu asta e, o să ne uităm la alţii care revistesc mai multe ziare decât mine...

P.S.: La câte cuvinte noi am inventat şi astăzi poate iau dreacu şi eu un premiu pentru inventatură... Iaute, am mai inventat unul!

3 comentarii:

  1. Bai revistacule! Data viitoare cand mai ziarisesti presa fa-ne si tu niste recenzii la anunturile alea postate de fetitele vesele prestatoare de amor tarifat. Capsunareste-le pe toate si spune-ne si noua care cum a fost, cine a fost mai sexoasa, care a avut capsunica mai fierbinte...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. eu nu citesc prostii... şi chiar dacă citeam oricum nu vă spuneam vouă...

      Ștergere
  2. Academicianul Vasile26 octombrie 2012 la 14:03

    Avem onoarea de a vă invita să vă ridicati premiul Castravetele de Oţel, pentru contribuţii de o valoare inestimabilă la imbunatăţirea lexicului limbii române.
    Vă aşteptăm la sediul nostru situat pe Strada Santinelei 40 din comuna Palazu Mare.

    RăspundețiȘtergere

puteti si sa injurati daca nu va suparati!