.

9 feb. 2011

Capsunarul si Noua Ordine Mondiala

Uite aici globalizare, taticu'


"In 24 de ore se schimba aspectul Burselor mondiale" zice Il Sole 24 Ore! Nu au dat titlul asta ca sa aiba vanzare la ziar ci pentru ca in exact 1440 de minute bursele au dat-o pe bune ca sa inteleaga toata lumea in ce directie se merge: Noua Prosteala Mondiala... Bursa din Londra s-a unit cu aia din Toronto dimineata, iar seara si-au scos actele Bursa din New York cu aia din Frankfurt... inca nu au spus "da" in fata Vaticanului dar urmeaza imediat. Barbatul in ceea ce priveste ultimul cuplu o sa fie Frankfurt (care o sa fie majoritar) si de aici tragem concluzia ca Germania a castigat in sfarsit razboiu' mondial dupa ce a luat-o in mana de vreo doua ori pana acum. Dar de data asta a cucerit nu numai Europa ci si America! Evident papagalii de la Bursa franceza au sarbatorit dar ce pretentii ai de la unii care au luat-o pe coaja de fiecare data cu tot cu linia lor Maginot... Probabil ca mai mult ca sigur o sa urmeze casatoria intre noile grupuri formate si asta pentru ca se continua cu vrajeala prin media ca cica sunt avantaje pentru clienti, ca face bine la economia de piata si alte rahaturi democratice care in dictatura functioneaza la perfection. Normal ca actiunile au crescut prin bursele (inca single) de peste toata Planeta fericita pentru noile cupluri!
Singura problema ar fi ca Londra a devenit bigama la faza asta pentru ca mai demult s-a imbarligat cu Milano si asta ar fi motivul pentru care italienii nu au ce comenta... Dar oricum in scurt timp o sa fie toti un singur cuplu si atunci sa vad ce o sa mai zica Iliescu cand o sa-l intrebe lumea de ce l-a dat jos pe Nea Nicu daca, dupa 20 de ani, tot la monopoale ne intoarcem.Eu trag o singura concluzie pentru ca deja mi se face greata... hai doua... una e ca Monopoly e cel mai jucat joc nu pentru ca e misto ci pentru ca tre' sa le bage la astia mici in cap ca dictatura lu' ala care castiga si te lasa fara casa, hotel si apa rece e misto! Dupa aia ma gandesc ca filmele SF nu au nici o treaba cu faptul ca regizoru' este el senzational ci cu faptul ca si aia mai mari, care nu joaca Monopoly, trebuie prostiti in vreun fel. La urma urmei toate filmele SF sunt cu un Guvern unic care conduce pe toata lumea si care e plin de corupti! Si vine Arnold si il impusca pe cel mai corupt si p'orma vin aia mai putin corupti si ii zic "hai bah da-te dreacu nu ne omori ca te facem pe tine rege si mergem blat in continuare!". Si uite asa am incalecat pe-o sa si v-am spus povestea asa!
P.S.: Nu va chinuiti sa cititi ziarele romanesti ca astea sunt inca la faza in care calculeaza in cat timp o sa faca Basescu autostrada de la Nadlac la Constanta! Va zic eu: nu mai conteaza ca oricum la momentul in care o sa fie gata o sa se zboare cu nava spatiala cu viteza luminilor, Romania o sa fie un cartier si autostrazile o sa fie doar la misto, ca sa aiba lumea pe ce merge cu bicicleta nucleara care va fi...

5 comentarii:

  1. eu vreau bicicleta cu atash(ament) insraelian, ca cica asta va dirija masa monetara...

    RăspundețiȘtergere
  2. nu mai vorbi de israelieni ca o sa fi acuzat(a) de rasism, antisemitism, nazism, neonazism, antisraelism, etc

    RăspundețiȘtergere
  3. Democratia e un mit (vorba istoricului Lucian BOIA).
    Realitatea pe care o traim se cheama PLUTOCRATIE!
    Detalii interesante aici:

    http://www.youtube.com/watch?v=Tq1zpHF0J04

    Enjoy!
    :)

    RăspundețiȘtergere

puteti si sa injurati daca nu va suparati!