.

20 feb. 2011

Album duminical

Stiti ca maine e luni, nu-i asa?


- China are in portofel in jur de 2700 de miliarde de dolari. Asa ca isi permite un curs de schimb fix si din cauza asta e scump porumbul. Ce legatura are? Pana saptamana viitoare absolventii de facultati economice sa dea raspunsul.
- Mai multe tari de pa Glob incearca sa schimbe Ceausestii lor cu Iliestii... tot ai lor. Pana acum le-a mers in Egipt, in Tunis si cam atat... Se crapa pe capete prin Bahrein si prin Libia... Cum v-ati obisnuit deja primul dizident "impuscat" a fost Netu' asa ca stirile le avem doar de la madam Hillary.
- Berlusconi trebuie sa mearga pe la Judecator ca sa explice cat e de placut sexul cu minore. El se jura ca nu stie... nu ca nu poate!
- Mediafax ne informeaza ca neozeelandezii au inventat o bautura pe baza de lapte si sperma de cal, inclusa in meniul unui festival culinar ce va avea loc luna viitoare. Se mai pot servi scorpioni vii, scarabei in ciocolata si larve prajite. De unde rezulta ca toate stirile legate de criza alimentara sunt un falsh ordinar!
- Pentru cei care au asteptat o saptamana ca sa vada o victorie a lui Juve le comunic ca trebuie sa mai astepte...
- "Acest site este dedicat in intregime plantelor etnobotanice rare. Noi ne adresam in special acelor colectionari privati pasionati de plantele etnobotanice rare"... Asta ca sa stiti ca de azi inainte aia care fumeaza etnobotanice nu se mai numesc "consumatori" ci "colectionari privati pasionati"!
- Boc sustine ca Antena3 si RealitateaTv au evitat sa anunte ca 1,5 milioane de pensionari incadrati in grupele I si II au beneficiat, de la 1 ianuarie 2011, de o majorare a pensiilor in medie cu 93 lei. Uite Boc ca am anuntat eu... Altceva?
- Ultima stire este cea mai grava. Imi pare rau sa va informez ca maine e luni... Nici Guvernul nici FMI-ul nu are legatura cu asta.

Un comentariu:

  1. lunea, parlamentul casca, martea se intinde si stranuta, miercuri se urneste pan' la buda, joi bea lapte sa se prinda ca vineri incepe sfarsitul saptamanii, sambata si duminica doarme, iar luni casca...

    RăspundețiȘtergere

puteti si sa injurati daca nu va suparati!