.

17 feb. 2011

Capsunarul si dictatorii

I love Ahmadin si nu mai stiu cum!

Vreti sa va zic ce mi s-a intamplat azi la CAS si la ITM? Nu va zic ca oricum nu va intereseaza! da ia sa vedem daca va intereseaza asta: "Washington, Statele Unite ale Americii: În cursul zilei de azi (15.02.2011 nota mea bai!) APMR a participat la conferinţa Secretarului de Stat al SUA, doamna Hillary Clinton, cu privire la libertatea internetului. Conferinţa a început la ora 19.30, ora României. Secretarul de Stat a vorbit despre modul în care Facebook şi Twitter au fost folosite în revoluţia din Egipt. De asemenea, a menţionat şi cazul din Iran de acum câteva luni de zile. "Internetul nu foloseşte cuiva anume", a afirmat Hillary Clinton în această seară, făcând referire la faptul că internetul a devenit o parte importantă a vieţii noastre. Aceasta a afirmat şi faptul că Statele Unite ale Americii vor susţine dezvoltarea internetului cu condiţia ca acesta să respecte drepturile omului. Tot în cadrul conferinţei de astăzi care a durat aproximativ 50 de minute, doamna Clinton a anunţat lansarea unor conturi de Twitter ale guvernului american în limba arabă şi farsi, şi lansarea în viitor a unor conturi în limba rusă, chineză şi hindu". Ok? Vi se pare destul de interesant? Nu? Hai bai ce dreacu! Stiti ce e APMR? Nu stiti daca nu va uitati pe blog in partea de jos a paginii... jos, jos... mai jos... in stanga! Ati gasit? Ok!
Deci baietii cu stele si dungi pe buletine au hotarat ca internetul e ok cat timp respecta drepturile americanilor! Cand nu mai respecta e nasol! Deci internetul e bun sa-l dai jos pe ala in Egipt, e bun sa bagi smenuri prin Bahrein, e bun daca-l injuri pe ala de la Nord Coreeni (chiar asa, am uitat: lamultiani tovarasu' dictator!) si alte din astea pe placul lu' Casa Alba! Foarte interesant! In schimb, cand vine Asange cu uichilicsu' lui si spune la toata lumea ca razboiu din Golf a fost teapa, ca ala din Afganistan e la fel de teapa si ca, in general, americanii trag teapa la toata lumea atunci nu mai e bun internetul! Nuuuuuu! E naspa! E cah! Si bineinteles ca si cei care pun pe internet astfel de stiri trebuie arestati, rasi in cap si eventual facut ceva sex anal cu ei... Nu-i asa madam Hillary? Acum il inteleg pe barbatu' de ce mergea pe la Monica! Tu ai gura plina mai tot timpu' cu altceva! Asta e! Uite de aia il iubesc eu pe Ahmadin si cum dreacu' il mai cheama! Si pe ala al Bahreinului despre care nici macar primul nume nu il stiu! Si pe ala de la Coreea din Nord... uite i-am zis si lamultiani! Sa te oftici tu si cu toata prostimea care pune botu' la vrajeala matale! Pentru ca eu sunt de acord sa rasturnati guvernele la handicapatii aia da nu ca sa le luati voi locul... alti handicapati! Internetul nu foloseste cuiva anume zici? Hahaha! Foloseste si inca cum! Noua ne foloseste! Noua celor care nu mai punem botu' demult la ziare si televiziuni pentru ca stim cum functioneaza! Nu pot sa pun botu' la vrajeala lu' Evenimentu Zilei care imi vorbeste de coruptii din vami pe aceeasi pagina unde are reclama la Rosia Montana Gold Corporation si nici nu pot pune botu' la vrajeala lu' Antena 3 unde oamenii lu Felix the Cat imi vorbesc despre cat de naspa e Basescu si despre cat de sarac si cinstit e Iliescu si Adrian Nastase!
Nu te bucura madam Hillary! Ai auzit de Felix si de Evenimentul si te bucuri ca nu-i cunosti? Da pe Michael Moore il cunosti nu-i asa? Da ala, ala! Ala care l-a intrebat pe senatoru lu' peste prajit de ce nu-si trimite baietii sa lupte in Afganistan si a zis ca "cum sa-i trimit ca sunt la facultate, invata!!!". Si mai sunt si altii ca el... Despre aia zici cand te referi ca internetul tre' sa respecte drepturile omului... Am inteles! Cine nu-i cu voi e impotriva voastra! Suna cunoscut... Uite ca Ahmadin nu-i cu voi! I-a mierlit azi pe doi fraieri care au vrut sa faca si ei ca in Egipt! Ha ha ha! Sa vedem ce faci acum madam Hillary! Nu faci nimic? Pai vezi... Daca erati atat de smecheri cum va credeti ocupati imediat Iranu'... da cu astia nu va merge sora mea! Astia va da cu atomica in gura! Buuuummmm! Sadam si cu Mubarak erau oamenii vostri si i-ati prostit cum ati vrut! Asta se pare ca nu e si aveti morcovu'! S-a gasit unu' sa va tina din scurt! Pentru faza asta trebuie sa folosesc internetul asa cum se cuvine si sa declar: I love Ahmadin... ia uite frate... nici acum la sfarsit nu am retinut cum dreacu il mai cheama pe asta...

0 comments:

Trimiteți un comentariu

puteti si sa injurati daca nu va suparati!