22 feb. 2011

Oare Hitler cum i-ar fi botezat copilu' lu' Mondialu'?

Cica sa nu fiti rasisti
Bah coaie! Hai fratele meu sa o dam pa bune acuma! Au bagat astia de urgenta prin Romania o Ordonanta... ia stai asa sa-ti zic: "Legea 107 din 27 aprilie 2006 (Legea 107/2006) pentru aprobarea Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. 31/2002 privind interzicerea organizatiilor si simbolurilor cu caracter fascist, rasist sau xenofob si a promovarii cultului persoanelor vinovate de savarsirea unor infractiuni contra pacii si omenirii!" Ok? Ok. Uite eu sunt de acord sa respect legea asta daca se mai da una... tot de urgenta! Uite sa sune asa de exemplu: Ordonanta de urgenta numaru' 1 fratele meu. Sa se termine imediat cu vrajeala asta cu minoritatile care a rupt coaiele prin toata Europa si sa se treaca la majoritate absoluta.
Carevasazica cand vine ala de la curent sa-ti taie cablu cu care ciordesti henergia de la vecini sa nu dai cu toporu' dupa el! Si daca totusi dai si vine Militia sa nu o arzi in basme ca tu esti minoritar si majoritarii te-a sclavagit manca-mi-ai! La fel daca esti moghioro nu o mai arde cu autonomia kurului cand tu, in schimb, esti la Guvernul unei tari pe care nu o recunosti nici macar pe harta... Adica hai siktir cu vrajeala asta minoritara... Mai exact sa se anuleze frate termenul de minoritar! Cine se crede minoritar sa se coteasca de prin Europa secolului XXI si sa se duca oriunde ii primeste careva cu mistourile lui cu tot. Gata! Toata lumea e majoritara frate! E toti majoritate! Ce cacat o ard astia aiurea cu holocaust, molocaust... Nu mai pot eu ce au facut aia acum 70 de ani... s-a dus frate! Nu mai e! Pai sa vina vreun evreu la mine si sa-mi spuna ca Banca lui nu are clienti pentru ca e el evreu... Hai frate ne lasi... Sau cine mai e? Tiganii sclavi? Da unde munciti fratilor? Hai mai sunteti? Turci, tatari, machidoni, lipoveni? Pai ce dracu' bah frate... Gata cu prosteala asta... eu am prieteni de toate rasele, culorile si inaltimile posibile asa ca nu ma intereseaza sa mai aud ceva de minoritati si alte vrajeli din astea. 
Cat despre Legea lu' peste prajit puteti sa v-o bagati in cur ca sa nu va mai cacati pe voi. Bai guvern cu cap patrat tu nu poti sa bagi la parnaie oamenii pentru ca au cantat cantece Legionare cat timp aia care ar trebui sa fie in puscarie sunt liberi pentru ca sunt botezati de fratitu'... Mi-e atat de sila de politicienii astia de cacat incat, daca as fi Hitler macar pentru o ora i-as baga pe toti la camera de gazare... da nu sa-i omor cu gaz cum faceau aia pe vremuri. Nu frate! I-as baga intr-o camera si as pune un milion de oameni sa le dea basini printr-o gaura... Nu se va intampla nimic mai mult ca sigur pentru ca astia sunt obisnuiti cu mirosul de cacat... doar il respira in fiecare zi.