.

13 feb. 2011

MESAJ PUBLICITAR

Capsunaru' te salveaza!

Din informatii obtinute pe la colturile de bloc am inteles ca Primaria v-a pus gand rau la junghiul pe care il tineti in fata casei, fara asigurare si plin de tot felul de gainat. Daca nu ati apucat sa va bagati rabla in programul cu acelasi nume atunci ultima solutie sa va mai alegeti cu ceva lovele inainte ca Primaria sa va ridice autovechitura si sa va mai puna sa platiti si taxele aferente ridicarii sunt eu! Ultima dumneavostra rezerva de bani sta sa fie ridicata de macaralele Primariilor! Atentie! Deja vecinii savureaza victoria dupa ce, pana acum, au incercat fara succes tot felul de telefoane si alte tipuri de reclamatii. Si-au scos deja spumantele de sub prosoapele din dulap pentru a sarbatorii! Daca nu vreti sa aveti si alte daravele de platit pe langa restanta la intretinere actionati acum! Trimiteti un email la razbunareacapsunarului@yahoo.com si la randul meu voi trimite un email unor specialisti in radieri, transporturi si tocat junghiuri pe 4 roti, care la randul lor va va contacta pentru a negocia suma! Suma dragi telespectatori si radioprivitori pentru ca astia, pe langa faptul ca va scapa de rabla va mai si platesc pentru deranj! Vedeti ce afacere va propune Capsunarul? Mai mult, daca sunteti opozanti ai partidului din care face parte Primarul, acum va puteti si razbuna! Castigati si va razbunati! Minunat! Razbunarea Castigatoare! Se poate face chiar si un film! O sa trimita Primarul platforma sa va ridice vechitura si o sa va gaseasca in mijlocul strazii, fericiti, numarand lovelele obtinute pe junghi! Hahahaha! Teapa dom' Primar!

Junghi Papuc si Junghi Mondeo 
P.S.: Apropo! Daca vreti sa va luati masina pe care sa o tineti vreo 3-4 ani nou va recomand hibridele sau alea pe gaz. Daca cartile de bucate in care ghicesc mi-au iesit corect in curand si in Romania vor exista Zonele cu trafic limitat! Si atunci sa vezi caterinca cum o sa trebuiasca sa lasi Chiu7-le pe motorina in periferie si ai sa iei autobuzu' pana in Centru ca sa bei si tu o cafea ca jmecheru'!

Un comentariu:

  1. pai ar fi frumos ca sa fie si in Constanta ca in alte orase; de exemplu, sa lasi masina in parcare pe varianta, te sui in microbuzul 305 (parca!)si te duci pana la intrarea in Mamaia, te sui in masina de Navodari, te dai jos la Cazino-Mamaia, bei o bere, ca de restul trebuie sa-ti ajunga sa te intorci, sa ajungi iar pe varianta, dupa care te sui in masina si daca ai norocul sa nu te prinda politia, poti spune cu mana pe inima "ce viata, dom'le, ce viata minunata!" :)))

    RăspundețiȘtergere

puteti si sa injurati daca nu va suparati!