.

2 mar. 2012

Căpșunarul și Google

Colosul american dat în judecată de un... pișăcios

Auzi ce știre apare pe Reuters: un francez i-a chemat pe ăștia de la Google în Tribunal! Francezul locuiește în regiunea Maine-et-Loire, într-un sat din ăsta cu vrea 3.000 de locuitori. Care e problema? Păi stai să vezi...
 
Știe toată lumea ce e Street View, nu? Ok! Eh, ăștia de la Street View merg pe toate străzile Pământului și fac poze, numai că atunci când au făcut poze prin satul francezului l-au prins pe prost cum se pișa, langă un boschet, la el în grădină! Și au băgat poza, cu ăsta cum se pișă, pe Google Earth. Și l-au făcut de râs pe prostovan în tot satu' că s-au uitat ăia imediat pe internet și l-au găsit (eu nu, pentru că nu au specificat numele satului). Și acuma franțuzoiul vrea daune morale de 13.300 de dolari. Păi de ce te piși, măi animalule, la boschet? Dacă erai pe stradă, aiurea, poate mai înțelegeam, dar dacă ești acasă nu poți să te duci să te piși la veceu? Doaaaaaaa...
 
Faza asta cu pișatu îmi stătea de mult în cap să v-o spun. Băh, la noi, de bine de rău, dacă-i vine la vreunu' să se pișe pe stradă se duce dreacu după un boschet și se ascunde! Eh, la italieni fraților se opreau ăia cu mașina pe margine drumului, și-o scoteau și începeau să stropească! Nici măcar să se ascundă și ei după mașină, sau după vreun copac ceva. Nimic! Eu n-am văzut, cu ochii mei albaștri, dar mi-a povestit un amic că într-o coadă de mașini s-a dat una jos, și-a dat chiloții și pișșșșșș, lîngă mașină.
 
Problema nu e că te piși de față cu toată lumea și că te vede tot cartierul, că la urma urmei e o nevoie psihiologică cum se spune. Problema e că după aia te citează tot ei la Tribunal dacă-i prinzi pe digital. Păi băh zdrențelor, deci voi o faceți intenționat în cazul ăsta, nu-i așa?
 
P.S.: Morala la toată treaba asta este că românii trebuie să-și completeze zicerile strămoșești cu noile concepte occidentale. Prin urmare, banii nu se mai pot face doar din rahat sau din piatră seacă, ci și din pișat!
Asta e de la englezoi! Și când te gândești că francezii cu englezii nu se-nghit...

0 comments:

Trimiteți un comentariu

puteti si sa injurati daca nu va suparati!