.

25 nov. 2010

Europa e de caca...o

Si asta e doar inceputul

Fratilor e naspa! Toata lumea vorbea ca cica criza a trecut, ca la anu' economia isi revine, ca o sa umble iar cainii cu covrigii prin cozi si cand... hodoronctronc... Irlanda s-a dus dacu'! Au luat si aia (ca si grecii) 85 de miliarde imprumut, acum trebuie sa taie vreo 10 miliarde din cheltuieli, se mareasca TVA-ul... Lumea e in strada si-l injura pe Boc'ul irlandez, care este. In strada sunt si italienii care, ieri, se omorau de zor cu mascatii lor pentru nu stiu ce reforma universitara. Evident ca pe mascati de reforma ii durea la 3 metri in spate, dar cica nu au vrut sa-i lase pe manifestanti sa intre in Senat si sa arunce cu bolovani in capul reprezentantilor poporului (chipurile).
Acum toata lumea asteapta sa inceapa balamucul financiar prin Portugalia si Spania, iar toti in cor dau vina pe nemti ca cica e vina lor ca euro e naspa. Dupa mintea mea e si a frantujilor pentru ca si aia au o datorie publica la fel de mare ca a nemtalailor, dar se faceau ca ploua. De fapt nici macar nu se faceau pentru ca ei sunt fondatori UE si deci pot face ce vor muschii lor. Deci faceau pe smecherii. De fapt l-ati vazut pe Sarko cum facea pe smecheru' cu Basescu (si-a gasit cu cine) si ala a dat fuga la Berlusca care i-a facut semn ca e nebun (nu stiu daca era vorba de Sarko sau...).
Cu chilotii in vine stau si elvetienii, care, desi nu sunt in UE sunt in schengen... Si cum aia dati afara de la munca prin Italia si alte tari invecinate (cum ar fi Romania) au inceput sa se aciuieze prin tara lor, au inceput sa redevina nazisti, rasisti si alte chestii care se termina in "isti"... Partea proasta (pentru ei) este ca, de data aceasta, nu mai are nimeni lovele de ascuns prin bancile lor secrete asa ca au inceput toti sa le scuipe seminte in cap. In rest, belgienii fug in Franta ca sa nu mai plateasca taxe mari, iar francezii nu mai stiu unde sa fuga pentru ca, de cand expulzeaza romi, nu-i mai haleste nimeni. Londra vorbeste in continuare de schimbare si pana in momentul de fata sunt singurii care s-au miscat cat de cat inteligent. Au mai taiat o cheltuiala de ici, au mai redus un minister de colo... Singura problema este ca la anu' are ala micu (printu' William) nunta si tare mi-e teama ca vor cheltui intr-o seara tot ce au economisit anul acesta.
Despre Romania nu va mai spun nimic pentru ca vedeti in fiecare zi la TV si cititi la radio...
Dar iata o stire minunata care soseste in ultimul moment. Tocmai ma pregateam sa ma bag in pat langa nevasta (nu va spun pentru ce) cand... pac, boom, artificii peste tot, sarbatoare. Dupa ce Wen Jiabao (primu' chinezoilor) a facut o tura prin Europa doar ca sa vada cat mai dureaza pana la dezastrul total al UE, iata ca el s-a oprit la Moscova unde, dintr-un pix, a semnat acorduri pentru 8,6 miliarde dolari cu tatuca Putin. Ce misto! Cica pentru gaz si nu mai stiu ce, dar oricum nu are importanta. Pai bai fratilor! Asta e o veste super tare! Astia, pana acum, nu se inghiteau si chinezii au lasat Europa fara productie si fara locuri de munca. Acum, ca au devenit buni pretini, poate ii rezolva rusii asa cum stiu ei mai bine si ii readuce acolo unde erau cand imi cumparam eu tenesi chinezesti cu 3 lei jumate: la sapa de lemn!
Si poate asa incepe si Europa sa-si revina si sa devina ceea ce e scris acolo, la Bruxelles. Adica o Uniune. Dar de data asta pe bune...

0 comments:

Trimiteți un comentariu

puteti si sa injurati daca nu va suparati!