.

23 nov. 2010

Capsunarul iubeste frumosu'

"Jarden" de Constanta frate!

 

Iubitorii de frumos platesc bani grei pentru a vedea minunile oferite de aceasta planeta. Se plateste mult pentru transport dar si pentru faptul ca acolo unde exista un punct de atractie se transforma totul intr-o veritabila afacere. Milioane de vizitatori se perinda anual pe la marile piramide in Egipt, pe la Marele Canion in America, prin Canada sa vada Cascada Niagara, iar o mare parte in Franta sa vada gradinile Parisului. La acestea din urma ar trebui sa ne oprim putin.
Fara sa stie, constantenii au posibilitatea sa faca economie la banii de vacanta si sa petreaca momente de neuitat in mijlocul unei gradini unice! De ce sa cheltui o gramada de bani pentru a vedea Versailles sau Gradinile Luxembourg din Paris cand poti avea, la costul unui bilet de maxi taxi, superba GRADINA DE PE I.G. DUCA 81! O minune de care UNESCO nu a aflat!
Poate nu ati aflat nici dumneavoastra, dar asta doar pentru ca nu stiti unde sa cautati… Nu cautati pe jos (acolo unde v-ati astepta in mod normal sa gasiti iarba si copaci) ci pe sus! Si cand spun sus inseamna chiar sus de tot! Etajul 10 mai exact! Mai bine spus pe etajul 10!
Daca doriti sa vizitati „jarden"-ul mai trebuie sa va dau cateva indicatii. Propietarul a fost deosebit de inteligent in conceptie. Astfel, gradina este vizibila doar din anumite unghiuri, fiind astfel protejata de raufacatorii care, se stie bine, sunt amatori de astfel de minunatii! Pentru vizita aveti aceste posibilitati: ori de pe partea cu I.G. Duca la nr. 81 prin acces direct in bloc, ori de pe partea cu Lapusneanu (cam din dreptul fantanii arteziene din parcul de la Casa de Cultura) prin vizionare directa, de la distanta! Eu am ales a doua varianta si va recomand sa procedati la fel. Ii las pe cei mai in drept ca mine (adica ceva critici cu acte) sa aleaga prima varianta! Nu de alta dar daca iese cu scandal macar aia au si drept de pulan…

P.S.: din informatii de la aia care au mai scris de treaba asta cica propitaru' e cam sarit de pe fix asa ca... treaba voastra...

3 comentarii:

  1. Bloggeru' lu'Google mi-a halit din text... acum l-am reparat... poate are dreptate Marean cand le zice Gagal...

    RăspundețiȘtergere
  2. foarte tare , dar cand numesti strazile , numeste si orasul , nu de alta dar poate vrem si noi sa vedem minunile tarii noastre.

    RăspundețiȘtergere
  3. pai... la Constanta e! daca e Jarden de Constanta doar no sa fie la Bucuresti...

    RăspundețiȘtergere

puteti si sa injurati daca nu va suparati!