.

15 nov. 2010

CAPSUNARUL SENZATIONAL!!!

Un an are 13 luni

Dragi otv-isti v-am spart. Imi pare rau pentru Dan Diaconescu in direct si pentru Baba Vanga, dar v-am spart. Daca voi nu reusiti sa o gasiti pe Elodia si nici sa porniti al 3-lea razboi mondial, iata ca eu, la nici 2 luni dupa ce m-am intors in Romania am facut o descoperire cu adevarat senzationala! "Senzationalele" voastre nu valoreaza nimic pe langa ceea ce am gasit eu pe litoralul Marii Negre: dovada ca un an are 13 luni!!! Asa cum puteti observa in fotografia in direct facuta cu un aparat adus de afara (deci garantat) exista o strada in lucru intre Saturn si Venus care are termen de finalizare luna 0 (zero) anul 2010. Q.E.D. dragii mei. Anul are o luna in plus de care nu stia nimeni!
Inutil sa va mai explic ce aduce aceasta descoperire senzationala in viata dumneavoastra si mai ales in viata hotelierilor si restauratorilor din Venus. Daca voi ati inteles in sfarsit ca al 13-lea salariu e mai mult decat meritat, cei care au afaceri in Venus au inteles ceea ce nu pricepeau de 2 ani: kilometrul de strada care leaga Venus de Saturn si le duce masina pana la Mangalia in 5 minute va fi gata la data de 15.0 anul acesta. Nu stiu inca ce inseamna asta si cat mai dureaza pana in luna zero dar e sigur ca pana atunci, cine vrea sa ajunga din Venus in Mangalia, va continua sa foloseasca ruta ocolitoare in valoare de 14 kilometri de benzina, motorina sau gaz.
Descoperirea este cu atat mai senzationala cu cat da nastere unei noi culmi: culmea ministrei turismului! Nu sunt sigur, dar unul dintre cei 4000 de caini vagabonzi cu buletin de Venus mi-a spus ca hotelul din spatele panoului unde sta indicat numele beneficiarului strazii (Consiliul Mangalia) si al antreprenorului (Argos s.a.) ar fi al nimeni alteia decat Elena Udrea... ministra cu frunza al turismului. Spuneti voi daca nu e culmea! Tocmai kilometrul de strada care ar putea aduce clienti la hotelul ministrei nu e gata desi se lucreaza la el de doi ani si a costat numai putin de 4 milioane jumate! In euro si fara TVA. Si asta pentru ca cei care vin vara din Mangalia, fiind nevoiti sa ocoleasca, se duc direct spre Neptun si nu mai trec de ani de zile prin Venus. Oricum e posibil ca hotelul nici sa nu fie al ministrei avand in vedere ca un alt caine vagabond mi-a declarat, in direct, ca nu mai munceste nimeni la el de ceva timp. Dar asta e mai putin important si oricum mi s-ar parea normal ca un ministru al turismului sa aiba un hotel. Ca doar nu o sa-si cumpere o strada...
In concluzie astept invitatii pentru premiul Nobel, Pulizer, Oscar si MTV Music Award si mai ales la D.N.A., pentru ca am pretentia ca descoperirea mea este mult mai importanta decat cele facute de Dan Diaconescu la OTV!
Am lasat vorba cainilor vagabonzi din Venus sa ma latre cand e gata strada. Nu pentru ca ma intereseaza infrastructura facuta cu lovele de la UE dar pentru ca vreau sa stabilesc exact in ce perioada a anului este luna zero. In incheiere as fi vrut sa va urez un bun sfarsit de an si sarbatori fericite dar, dupa aceasta descoperire, cred ca nici voi nu mai sunteti siguri de nimic...


2 comentarii:

  1. cam cate kg de capsuni cumperi cu al 13 lea salariu de la supermercat?! :-)

    RăspundețiȘtergere
  2. nu auzi ca nu se zice supermercat? se zice altfel... capsuni din alea cu gust sau fara?

    RăspundețiȘtergere

puteti si sa injurati daca nu va suparati!