.

11 apr. 2012

Căpșunarul și istoria

Istoria ar trebui interzisă!

Gata! Și istoricii! Să nu mai aud de istoria voastră de rahat. Băh nene, nu e zi să nu vină unu' să rupă cu istoria lui. Adică vine unu' și zice că e criză, hop apare și istoricu' lu' pește cu prostiile lui: "Da, e ca criza din 29!". Așa, și? Cum facem să scăpăm de ea? "Eh, păi eu nu știu cum se iese din criză, că nu sunt în măsură...". Păi atunci lasă-ne băh frate dacă nu ești în măsură. Așa știu și eu că a fost criză în 29 și că nu au rezolvat nimic așa că au dat drumul la un război prin 36. Și mai știu să că n-au priceput nimic și au mai făcut niște crize după aia... Și ca să vadă și extratereștrii cât de idioți suntem acuma o luăm de la capăt, 2009, urmează vreun război ceva... Deci cunoaștem, știm, suntem informați, așa că nu avem nevoie de istoricii ăștia de 4 bani care să ne spună ce-a fost fără să știe nici ei măcar de ce.
Vreți să faceți un bine omenirii cu meseria și cunoștințele voastre? Chiar vreți asta? Eh, atunci ascultați aici ce vă spun eu, că s-a demonstrat științific faptul că, în 2012, fructele și legumele sunt mai deștepte decât oamenii. Deci care ești istoric treci aicișa, stai jos... Stai jos și taci din gură că vorbesc eu. Deci voi nu trebuie să mai spuneți nimic la nimeni, nu mai trebuie să scrieți nici un fel de carte, nu mai apăreți la TV, la radio, la ziar, pe net, nicăieri! Nimeni nu mai trebuie să știe cum a fost în afară de voi! Cum erau oracolii pe vremuri! Și când vine Rockefeller junior la voi să vă zică: "Bunicu' m-a'nvățat că ca să fac cei mai mulți bani din lume trebuie să vând hârtii fără valoare la fraieri și să fac o criză după aia ca să șterg urmele! Pot?", atunci voi îi spuneți că nu se poate! Dar fără să-i spuneți de ce! Nu se poate și gata! Sau dacă vine BP la voi să vă zică "Pot să extrag și eu petrol în Golful Mexic?" voi "Nu!", sau românii "Putem să ne băgăm toți banii din casă și ăia de pe casă la FNI?", "Nu!"... Și tot așa! Nu le spuneți de ce, doar le spuneți că nu pot face asta! Și asta deoarece voi știți ce s-a întâmplat în trecut în urma unor acțiuni asemănătoare.
După aia, când vine unu' care vă întreabă "Pot introduce nanotehnologia la scară planetară ca să revoluționez omenirea asta de căcat și să fac, în sfârșit, a 4-a revoluție industrială?", atunci voi nu-i spuneți că da, pentru că voi habar nu aveți despre ce vorbește ăla, că doar sunteți istorici nu nanotehnologi! Și îi spuneți frumos că habar nu aveți, că pe voi nu vă deranjează și că să meargă să discute cu alții de seama lui despre treaba asta, despre cum se face etc...

P.S.: Păi după aia, dacă le știți voi pe toate, parcă văd că o dăm în dictatură! Și doar vorba aia, voi sunteți istorici și știți foarte bine cât de nașpa e dictatura, nu?!

2 comentarii:

  1. Adevarul este ca nici mie nu-mi inspira ceva bun Crin, dar asta e alta poveste!
    "decat cu prostul la castig (vezi anuntul cu Geoana presedinte), mai bine cu desteptul la pierdere"
    dar,
    "cine nu stie istorie este obligat sa o repete"

    RăspundețiȘtergere
  2. Monologul unui turmentat, lipsesc sughiturile.

    RăspundețiȘtergere

puteti si sa injurati daca nu va suparati!