.

13 apr. 2012

Căpșunarul și chef

Ce mâncare să prepar eu de Paște?

Așa cum am declarat în nenumărate interviuri, conferințe de presă, teleconferințe de presă etc, sunt cel mai bun master chef când e vorba de oo! Nu se există pe planeta Pământ, pe Marte, pe X1BT34, pe unde vreți voi un master chef în oo mai tare ca mine!

Cu martori pe care nu-i cunoașteți voi (dar îi cunosc eu) vă pot demonstra la orice oră că sunt cel mai bun în absolut! La orice oră vreți voi, la 11.30, la 14.45, la 23... nu, la 23 nu că e Banciu pe B1. După Banciu (atâta mă uit și eu la TV așa că măcar atunci) vă demonstrez. Ah, sau să nu fie meci cu Juve, că iar nu vă demonstrez nimic! Să fim înțeleși! 

Deci, oole sunt niște... Da' ce, voi nu știți ce sunt oole? Păi dacă știți pentru ce trebuie să vă mai spun eu, băh? Știu să fac oo ochi, oo omletă, oo fierte, oo crude cu lapte, oo... Eu zic că ajunge, nu? Eh, sunt sau nu sunt cel mai bun la oo? Vedeți! Și asta ca să nu mai spun că fac și cea mai bună omletă cu 3 oo din lume! Cea mai bună!

Acuma știu că există printre voi unii care se zgârie pe ochi pentru că aveau impresia că ei sunt cei mai buni, dar nu! Îmi pare rău, dar eu sunt numărul unu. Mai ales unii prin Italia (niște românași politicianiști, știu ei care sunt:)) se zgârie pe ochi la ora când scriu eu omleta asta. Sincer astăzi am vrut să-mi bag și să-mi scot ceva în frezele lor, dar am niște oo în frigider care mi-au spus să-i las în pace că e sărbătoare, e Vineri 13... Așa că le-am dat flit pe Facebook și cu asta basta! Dar știu că bagabonzii citesc blogul așa că o să priceapă ei:))) Omleta mamii voastre de comuniști...

P.S. 1: Un Paște Fericit celor care mă consideră cel mai bun master chef de oo, celor care nu mă consideră, celor care mă iubesc, celor care mă iubesc mai puțin, celor care se iubesc între ei etc...

Cum fac eu să pasc oo?

4 comentarii:

  1. Chef-ule (nu sari, doare paste/copy), oo benedict stii cum se face? C-as vrea sa invat si eu de la un stapan de oo :)

    RăspundețiȘtergere
  2. oo benedict nu sunt decât o copie la oo ochi la care sunt eu cel mai bun! dar englezoii le-au acoperit ca să nu-mi dau eu seama că m-au copiat! și le-au mai băgat niște chestii la derută, dar degeaba dom'le, tot oo e:))

    RăspundețiȘtergere
  3. Ar fi culmea sa te pricepi si la oo mangaiate?

    RăspundețiȘtergere
  4. Am incercat sa raspund la conversatie dar n-am reusit...
    Englezii or fi copiat cu painea prajita si olandezii cu sosul olandez :)
    Dar ai dreptate, tot oo este :)

    RăspundețiȘtergere

puteti si sa injurati daca nu va suparati!