19 apr. 2012

Căpșunarul și porcii

Iar e gravidă mama imbecililor

Europa a vrut întotdeauna să pară mai deșteaptă decât e. În realitate e o cocină plină de rahat în care porcii din Franța se bucură când li se ia gâtul ălora din Italia, porcii din Italia se bucură când vine Crăciunul pentru ăia din Spania și tot așa. Momentan, porcarul ăsta care se numește Economie de Piață (care a divorțat de Creșterea Economică, s-a căsătorit cu Specula și a făcut doi copii imbecili pe numele lor Criza și Prețul Ridicat) a decis să-i ia gâtul unui porc neamț. Nu la toți porcii nemți, doar la unul: lu' Fotovoltaic.

Fotovolatic era un porc mic și vai de mama lui pe care fosta nevastă a lu' Economie de Piață, Creșterea Economică, a decis să-l trimită la sală în Germania. I-a zis să meargă acolo pentru că în Germania erau instructori mai buni, iar porcușorul urma să devină un porc de peste 100 de kile în cel mai scurt timp posibil. Așa s-a și întâmplat, iar Fotovoltaic a devenit în scurt timp ditamai porcu'. În realitate el nu a devenit așa doar din cauză că trăgea de fiarele alea pe la sală, nu! A devenit mare pentru că a fost alimentat cu niște steroizi din ăștia numiți Subvenții de la stat. Băga porcu' subvenții din astea în el mamă, mamă. Dar, când Economie de piață a divorțat și s-a însurat cu Specula s-a terminat distracția. Când copiii lu' asta s-au făcut mari (Criza și Prețul Ridicat), lumea a început să-și bage picioarele în carnea de porc și a trecut pe orez! Dar imbecila de Specula nimic, a continuat să-l bată pe ăsta la cap, pe Economie! Ba că du-te la guverne și cere-le bani să le dăm la copiii porci de mâncare, ba că du-te și vinde tot felul de certificate, ba du-te și oferă rate pe 20 de ani la instalații care sunt garantate doar 10 etc, etc. Economie de piață s-a dus peste tot, s-a dus în Germania, în Franța, Italia, Spania, dar nimic, lumea n-a mai vrut să audă de carne de porc. Toată lumea trecuse pe orez! Specula, femeie a dreacu', a hotărât să se răzbune. Și s-a hotărât să publice în presa porcească niște știri cum că Fotovoltaic e un copil nenorocit, că umblă mai mult beat, că fură bani de la lume din buzunare, că sparge case etc. Și lumea a crezut deoarece l-a văzut pe ăsta gras, frumos și a zis că din furat s-a făcut așa! Doar că el habar nu avea de treburile astea! Inclusiv el crezuse că s-a dezvoltat așa din cauză că a tras de fiare, când, în realitate, el fusese crescut de peste 100 de kile cu tot felul de subvenții și alți steroizi din ăștia.
 
Vă dați seama ce bucurie mare e pe porcii din alte țări în aceste momente. Pentru porcii nemți a venit Crăciunul și restul porcilor europeni guiță de plăcere în așteptarea porcarului care urmează să-i ia gâtul măcar lui Fotovoltaic dacă nu și la alți porci din Germania.
Cei care nu mai halesc de câțiva ani carne de porc și au trecut pe orez nu înțeleg de ce s-a ajuns aici. Ei au făcut niște emisiuni, au scris prin presa neporcească tot felul de articole din care reiese faptul că porcul poate mânca și orez de exemplu. Dar nu ca Specula care dă la copii orez cu eticheta schimbată în Mâncare pentru porci Made in EU! Nu! Se poate mânca orez ieftin, Made in China, la un preț super convenabil pentru toată Europa! Doar că, așa cum am spus, Europa e o cocină plină de rahat, în care momentan se simt nemaipomenit de bine curva de Specula împreună cu copiii ei retardați. Imbecilul de Economie de Piață stă și și-o freacă singur în baie, asta pentru că lumea s-a prins că e doar un onanist de doi bani.

P.S.: Pentru cei care au fost la școală și au învâțat la biologie că porcul este un animal omnivor trebuie făcută următoarea precizare: e adevărat că omnivor înseamnă ce v-au învățat profesorii la școală, dar, în cazul porcului european, definiția se schimbă! În cazul porcului european omnivor înseamnă exact lucrul la care v-ați gândit și voi: adică halește oameni!
Vedeți vreo diferență? Nu vedeți pentru că nu se vede! În realitate orezul e același numai că pe unul scrie Suntech, e făcut în China și costă 100 de dolari bucata! Pe celălalt scrie altceva, un nume din ăsta de porc european, cunoscut, dar în realitate e tot Suntech și e făcut tot în China, dar costă de la 100000 de euro în sus bucata (vorba vine)!!! Prietenii, dar mai ales dușmanii știu de ce...