.

7 sept. 2011

Capsunarul si disparitia banilor

Ziarul Financiar va sterge comentariile pe Facebook
Nu-i o problema grava asta, dar v-am zis ca sa stiti si sa nu va mai obositi sa le comentati postarile. Eu le-am comentat un articol in care explicau ei cum se face Louis Vuitton pe la noi, prin nu stiu ce comuna obosita. Le-am zis ca adevarata moda e sa faci lucruri cu 2 euro la fraieri si sa le vinzi cu 500 de euro la alti fraieri. Sa-l mai stearga si de aici daca sunt smecheri! 
Dupa ce i-am dat in gat pe aia de la ZF sa trecem mai departe. Bah, vad din ce in ce mai des scrieri din astea referitoare la desfintarea banilor cash. Adica toate operatiunile sa se faca electronic si sa dispara hartiile sau alte monezi d'astea.
Romano Prodi a propus treaba asta in Italia ultima data cand a fost prim ministru, dar n-a mai apucat sa faca ceva deoarece l-au dat jos chiar oamenii lui. La ora aia Berlusconi urla cat il tinea gura ca Prodi e un comunist, ca vrea sa le fure economiile la cetateni si inca cateva tampenii. Dar iata ca din ce in ce mai multi incep sa aduca in discutie treaba asta care personal nu-mi displace. Sa dispara hartiile si sa se faca totul electronic!
E cam nasoala treaba asta doar in cazuri de genul mersul la curve, cumparatul de droguri sau de tigari de contrabanda, dar in rest se pot plati multe cu plastice din alea de la Visa sau Master Card. Pentru activitatile astea mai asa vor trebui inventate niste inginerii financiare, niste off-shoruri din astea... Mergi pe varianta, iti faci treaba cu fata, si dupa aia faci un transfer de 30 de lei intr-o banca de pe Insula Serpilor, aia ii transfera in alte 3 conturi ale unor Asociatii pentru protectia a tot felul de specii pe cale de aparitie, dupa aia se strang intr-un cont al vreunei Asociatii crestine care ii transfera in contul bagaboantei ca ajutor umanitar sau ceva asemanator. Dupa plata tuturor comisioanelor si a taxelor aia va primi ceva de genul 3,47 lei pentru prestatia de pe varianta. Probabil ca in juma' de ora te vei trezi in fata casei cu vreo 16 masini de pesti colorati (din aia de recif) care-ti vor confisca tot felul de buteli si televizoare color (pentru ca banii lichizi nu vor mai exista). In concluzie, incep sa cred ca daca dispare cashu', curvele, drogurile si chiar spagile se vor obtine doar prin tot felul de trocuri din astea de genul: pentru o felatiune trebuie sa-i incarci butelia la fata si sa-i duci gunoiul, pentru niste marihuana trebuie sa-i tunzi gangsterului iarba din gradina, iar in loc de spaga probabil ca o sa stai tu 8 ore la munca in locul functionarului public si ala o sa se odihneasca acasa in fata televizorului! O sa mergeti sa cereti o autorizatie si o sa gasiti cate 45 de oameni pe un scaun... adica toti aia care au dat spaga functionarului in ziua respectiva...
P.S.: Asa cum se observa am bagat si o reclama ascunsa la Visa si Master Card pentru ca, in cazul in care dispare cashu', de la astia imi convine sa iau ceva la negru!
Va imaginati ce-o sa scrie pe la altii... la Jiji de exemplu!

0 comments:

Trimiteți un comentariu

puteti si sa injurati daca nu va suparati!