.

23 sept. 2011

Capsunarul si una, alta

Banii ar trebui interzisi unora...
Am citit o stire azi. In China, in provincia Hebei, un chinez a bagat intr-un autobuz 64 de elevi si un profesor! Nu-i problema? Nu? Asta o ziceti voi pentru ca nu vi se pare mult 64 la 1 miliard si ceva cat dreacu' sunt aia p'acolo! Dar daca va zic ca autobuzu' era construit pentru transportul a... 8 persoane? Acuma vi se pare mult? Nu? Daca nu, inseamna ca deja v-au tampit astia cu propaganda lor in care China salveaza Europa de la foame sigura si nu mai stiu ce. Nu va salveaza frate China! Asta e modelul chinez, asa ca, daca va convine, succes! O sa dormiti 64 intr-o casa de 4, o sa mancati 64 dintr-o farfurie cu mancare pentru 3 si primul lucru pe care o sa vi-l recomande chinezu' o sa fie sa va debransati de la apa calda pentru ca vasele pot fi spalate si cu scuipat. Mai nou aud ca si indienii pot salva Europa! Minunat! Aia sunt si mai ok!

O sa mancam cu mana cu care o sa ne stergem la cur si o sa bem apa in care se pisa vecinu' de mai sus de noi! De bine de rau eu stau la 3 asa ca mai am ceva sanse s-o prind ceva mai curata, dar pentru aia de la 2 in jos e mai nasol.
Bah, acuma fara mijto, va dati seama ce norcosi suntem noi romanii? Pai bah fratilor, cand olandezii aia (care acum fac figuri) o sa-si dea seama care-i treaba cu chinezii o sa se'nece in chiuveta frate! Astia sunt atat de plini de ei incat nici nu citesc si ei ce patesc altii! Imi aduc aminte de faza cu Milano, unde chinezoizii au ocupat un intreg bulevard si l-au transformat in cartier din ala de-a lor! Cu marfa pe mijlocul strazii, pe trotuare, peste tot! A facut lumea scandal, a chemat politia... S-au revoltat tot chinezii frate, au distrus p'acolo, s-au batut cu gaborii! Dar in 10 minute a dat ambasadoru' ciuciunghez un telefon la Beijing la ei acolo si nici pana'n ziua de azi nu s-a mai auzit nimic, Evident ca situatia e la fel, dar nu mai comenteaza nimeni ca sa nu se tensioneze relatiile comerciale dom'le...
De ce suntem noi, romanii, norocosi? Pai cand o sa saraceasca europenii astia bogati (vad ca au inceput deja) tiganii romani o sa treaca la adaptare! Ca astia se adapteaza spre deosebire de dinozaurii aia de italieni, de olandezi, de francezi etc. care o sa dipara la prima besina venita din Est. Si cand o sa vada ei ca europeanu' e vai mama lui o sa treaca la ciordit chinezi frate! Si la chinezi stiti cum e! Aia nu sunt ei patroni sau alte vrajeli d'astea... Aia expediaza banu' in China, la capu' de toate capetele! Si daca-i ciordeste tiganii ce dreacu' mai trimit ei? Si'atunci marele cap trimite o armata de kungfungi din aia si pac, ii ia scalpu' la prost! Si azi ia scalpu' la unu', maine la altu' pana se duce dreacu toata economia chineza bazata pe sclavi si alte animale din astea disparute din Europa cu ceva timp in urma. Si cand Europa o sa scape definitiv de inapoiatii aia tiganii o sa devina eroii Uniunii Europene! Si atunci olandejii o sa intrebe: Da de unde vin tiganii astia care ne-au salvat de chineji, indieni si alti bogati d'astia? Din Romania, o sa raspunda finlandejii! Si atunci Romania o sa fie invitata in Schengen, in Wunderbar, in Stella Artois si in alte chestii d'astea europene in care, pana atunci, n-o sa putem intra exact din cauza romanilor frate! 
P.S.: Orice asemanare ca am eu ceva cu chinezii, cu olandezii, cu tiganii si alti d'astia e intamplatoare...
...hai, zi ca n-am ochi frumosi!

0 comments:

Trimiteți un comentariu

puteti si sa injurati daca nu va suparati!