17 sept. 2011

Capsunarul si sexu'

Bah, ce mare smecherie e o fantezie sexuala? Nici n-are rahat...
Imi aduc aminte ca aveam vreo 12 ani... 13 poate... cand am vrut eu sa vad American Ninja. M-am dus la video si cand sa bag caseta hop era una deja inauntru. Am dat drumul sa vad ce film era pe caseta si cand... Minune! Doua blonde se pupau ele asa, se trageau, isi bagau... Am zis da frate! Clar actiunea din filmu' asta e sigur de cel putin 250 de ori mai palpitanta decat toate partile lu' American Ninja la un loc. Asa cum zic si psihologii, am ramas cu traume deosebit de grave dupa acest episod in sensul ca nici pana-n ziua de azi nu-i inghit pe ghei, dar cand vad doua blonde care se pupa, isi trag si-si baga mi se fac ochii mari asa... Am uitat sa va zic ca eu am avut si niste probleme cu ochii cand eram mic...
Acuma sper ca nu ma citeste vreun copil de 12 ani... 13 poate, dar hai bah sa fim seriosi. Ce pulii mei tot atata caterinca frate cu sexu' asta? Ma uit la smecherul ala de Berlusconi cum ii prosteste frate pe italienii aia ai lui de zici ca le-a sters creieru' cu Pic. Aia sunt impartiti in doua tabere acolo! Nu in comunisti si capitalisti, in dreptaci si stangaci! Nu! Aia sunt impartiti in aia care-ar vrea si ei sa faca la fel si in aia care chiar sunt batuti in cap si considera ca s-o faci cu 8 femei este impotriva intereselor democratiei si a statului de drept. Cu vrajeala asta de natura sexuala face ala ce vrea cu ei frate. Sau cu ala, cu Stotzcan ala de la FMI. Doar au zis aia ca e posibil ca moshu s-o fi ars pe aia si gata! Afara de la FMI, afara de la nu stiu unde. Pana la urma cica nu s-antamplat nimic, dar tu trebuie sa te ascunzi pentru ca e o chestiune morala! Hai sictiri. Morala era daca ciordea vreo 2 miliarde si nu facea o zi de parnaie, dar pentru un scandal sexual care pana la urma se dovedeste o mare abureala ce moralitatea mea e? Si ce sa mai vorbim de Clinton! Dupa ce Bill a fost prins cu ea in gura lu' Monicuta si a fost decapitat, pe cine vedem noi mare smechera la Casa Alba? Pe nevasta-sa! Adica nu s-a suparat nevasta-sa pe el si s-a suparat poporu' american! Pai sa nu te-apuce dracii?
Si ca sa nu mai vorbesc de presa... Se vinde frate presa cu sex de zici ca nu-i adevarat. Titluri de genul aia si-a tras-o cu ala, sau ala si-a tras-o cu doua alea fac vanzari record si la TV si la ziar. Bine, se oftica astia de la radio care nu pot reda in nici un fel d'astea sexuale decat sa se-apuce sa faca ceva gen "aaaah, oooh" in direct, in timpul stirilor de la pranz.
Eu chiar nu pot sa inteleg care-i treaba cu sexu' asta. Pai in ziua de azi la 12 ani astia fac copii si lumea se agita ca si-a tras-o Silvio cu 8 escoarde (stim cu totii ca e numai vrajeala si ca nu poate nimic) sau ca Simona Senzual i-a luat-o nu stiu cui mare miliardar? Hai bah sa fim seriosi. Mai bine sa ne agitam cum pulii mei se face ca Simona Senzual vine cu masina la emisiunea lu' nea Varza ala (ca nu stiu cum il cheama) desi ea n-are carnet de vreo 3 ori! Aia ma intereseaza pe mine! Cum se poate face ca sa-ti ia permisu' de trei ori si tu sa mergi cu masina la televizor. Adica asta sa-mi spuna mie presa! Cui si cum trebuie sa i-o trag eu in caz ca raman fara permis de trei ori ca sa-l iau si-a patra oara? Asta e fantezia mea sexuala cea mai mare!
P.S.: Despre faptul ca cele mai cautate cuvinte pe Google sunt "sex", "porno" si altele din genul asta nu mai are rost sa vorbim... Ce pulii mei vreti? Nu mai se gaseste tata video in ziua e azi!
Uitati-va repede sa nu vada pisica mea ca e inca mica...