.

22 ian. 2014

Nu renunțați la credință

Cică e păcat...

De ce mi-ați spus că în parcul de la Casa de Cultură se construiesc două biserici, de ce, necredincioșilor, de ce?! Nu este adevărat, am mai făcut și mișto de oamenii ăia degeaba, la Casa de Cultură nu se construiesc două biserici una lângă alta, se construiește o biserică și o catedrală una lângă alta, păgânilor!

Noroc că am aflat pentru că era cât p'aci să renunț la credință pentru totdeauna. Adică mă gândeam așa, băh, ăștia sunt chiar tâmpiți la cap, au luat-o razna complet, fac două biserici una lângă alta ca să deruteze credinciosul?! Dar nu, nu e așa, păi una e catedrala și alta e biserica, e ca și cum ai spune că la Kaufland e la fel ca la Maritimo, nu se poate spune așa ceva, ar fi o blasfemie! Am avut dreptate să nu mă lepăd de credință și să rămân în continuare credincios-ortodox... Sau creștin-ortodox, așa, scuze.

Dacă nu v-am convins să rămâneți credincioși stați așa puțin, de data asta vă dau gata:
Ah? Ce mai ziceți acum?! Autorizație să parchezi unde vrea mușchiulețul tău de după ceafă! De la Primărie, sfinți-v-aș, de la Primărie! Ai parte și de gip și mai parchezi și unde vrea ceafa ta dacă ești cu credința-n parbriz! Nu, să nu credeți că mașina era parcată aiurea, nu, era cât se poate de regulamentar, dar cum nebănuite sunt căile tovarășului cine știe, fraților, cine poate ști... (preventiv, ce pulii mei, adică e imposibil să ai gip, cruci în geam și autorizație de la Primărie și să nu parchezi măcar o singură dată ca dracu!!!)

0 comments:

Trimiteți un comentariu

puteti si sa injurati daca nu va suparati!