.

10 mar. 2013

Căpşunarul în concert

Micu Ionuţ şi Adrian Naidin m-au făcut să cânt!

După ce au cântat la Bucureşti de mă plictisisem de atâta YouTube, Micu "John" Ionuţ şi Adrian Naidin au venit şi la Constanţa, la Club Phoenix. Bine, John vine des pe la mine, dar eu n-am tobe! Într-o zi am avut tobă, dar am zis că mai bine o mâncăm decât s-o ia el la bătut. Seara a debutat cu o chestie care m-a derutat puţin: după ce am aşteptat atât să vină John şi Adrian la Constanţa, ca să se oftice bucureştenii că nu cântă la ei, ce credeţi voi că s-a întâmplat?! Au venit unii, băh fraţilor, tocmai de la Bucureşti ca să-i vadă şi la Constanţa! E clară treaba, n-o să scăpăm de bucureşteni niciodată, nu avem şanse.

Dar să-i lăsăm pe capitalişti şi să vă povestesc câte ceva despre concertul de aseară. A fost foarte, foarte tare! Mai bine nici nu vă povestesc, vă pun nişte video să vedeţi cu ochiul vostru. Nu ştiu când vor mai concerta la Constanţa, dar pe John o să-l puteţi vedea cu siguranţă, mai ales că urmează să vină Phoenix la Constanţa... Upps, nu cred că trebuia să vă spun, dar asta e, acum v-am spus. 


Micu "John" Ionuţ, eu, Adrian Naidin şi Dan Mincea la Club Phoenix, după concert
P.S.: În ultimul video, ăla unde cântăm noi, cei din sală, la un moment dat se aude şi vocea mea! Când am spus în titlu că am cântat n-am spus aiurea, chiar am cântat!

3 comentarii:

puteti si sa injurati daca nu va suparati!