.

4 mar. 2013

Hai să vedem cât suntem de praf

Tu bi în Schengen or nat tu bi?

Plecăm de aici: MAE pe site - Aderarea la spaţiul Schengen reprezintă o obligaţie asumată prin Tratatul de Aderare la UE (art.4 al Protocolului privind condiţiile şi aranjamentele referitoare la admiterea Republicii Bulgaria şi a României în Uniunea Europeană, anexat la Tratatul de Aderare al României şi Bulgariei), România dorind să participe la toate formele de cooperare menite să aprofundeze integrarea europeană.
Vedem aici cât este de obligatoriu!

Mai departe: Adrian Năstase pe blog, 8 aprilie 2011 - Pentru dezastrul creat în țară, pentru eșecul aderării la Schengen, pentru minciună și furt, pentru compromiterea politicii externe românești, pentru izolarea țării pe plan internațional și pentru amanetarea viitorului romanilor, sunt de acord ca trebuie sa cada capete: Băsescu și Boc.
Vedem aici cât este de nasol că n-am intrat! Adrian al Primulea în persoană este supărat pentru treaba asta!

Hai să vedem ce răspunde: Băsescu în RL, 16 decembrie 2010 - Preşedintele Traian Băsescu a afirmat miercuri, într-un interviu HotNews-RFI, citat de NewsIn, că  dacă România nu va fi primită în Schengen, la termenul convenit, din cauza problemelor pe justiţie, atunci este probabil ca aderarea să nu mai poată avea loc decât după ridicarea MCV.

Ponta sare în apărarea lui Adrian: Ziare.com, 6 decembrie 2012 - "El (Băsescu, n. mea) a cerut să nu fim primiți în Schengen, sperând probabil, nu știu, că o să pierdem alegerile. Am discutat foarte clar, și la primul consiliu JAI de anul viitor, și intrarea României și Bulgariei, întâi cu frontierele aeriene și maritime, și apoi și cele terestre, va fi în ordinea de zi și dacă domnul Băsescu nu se mai opune o să și intrăm în Schengen. E absolut josnic ca tu să faci propaganda împotriva țării sale", a afirmat Ponta. 
Cred că era ării tale" și nici la faza cu am discutat la consiliul JAI de anul viitor nu se înțelege prea bine, dar poate a greșit altcineva... Oricum, vedeți cât de mult își dorește Ponta și USL-ul să intre România în Schengen? 

Și acum fiți atenți, se trezește: Căcărău, Realitatea pe net, azi - Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, luni, înaintea şedinţei USL, că, din punctul de vedere al părţii române, aderarea la Schengen "nu a fost niciodată prima prioritate a României", dar rămâne în continuare un obiectiv.

Băh, eu vă spun clar că nu mai înțeleg nimic! Deci e obligatoriu, am ratat, nu vom fi primiți, intră la anu', nu mai intrăm că nu ne interesează foarte mult! Oricum, v-am mai spus părerea mea, nu intrăm, fraților, toți în Schengen-ul ăla! Știți ce populație are? 470 de cetățeni! Unde dreacu...
 

2 comentarii:

puteti si sa injurati daca nu va suparati!