.

6 sept. 2012

Iar nu vine sfârșitul lumii

Nu ne mai sfârșim anul ăsta! În 2036 ne sfârșim...

Să-mi trag una. Eu îmi făcusem planuri pentru decembrie, am cheltuit deja banii de cadouri pentru Crăciun, mă pregăteam să-mi scriu testamentul politic și când citesc la ăștia cu NASA lor că nu mai vine niciun sfârșit de lume anul ăsta. Incredibil dom'le, dacă nici ăștia cu sfârșitul lumii nu sunt oameni serioși atunci cine mai e? Mda... Cică nu mai vine anul ăsta, dar vine în 2036 atunci când un meteorit de 500 de metri o să ne dea una să ne sature. Bine, nu e sigur că ne lovește nici atunci, dar se lasă să se-nțeleagă că o să ne lovească ca să aibă lumea cu ce se ocupa. Meteoritul se numește 2004 MN Apophis și cred că a sosit timpul să-i mai dăm la rahat pe mayași și să dăm Caesar-ului ce-i al Caesar-ului! 

În 2036 o să am... stați așa... 61 de ani! Cam nasol! Păi una e să-ți spună că vine sfârșitul la 37 și alta e la 61. Păi acum mă durea la bască dacă venea, dar se știe că cu cât îmbătrânești cu atât vrei să trăiești mai mult. Și după aia mai e și chestia că omul se schimbă și parcă văd că prin 2036 o să bag pe blog numai rugăciuni și icoane cu sfinți! Bine, o să vă placă (că și voi o să vă schimbați), dar blogul n-o să mai fie de râs ci de plâns! La 61 de ani n-o să ne mai ardă de râs, iar la comentarii probabil c-o să-i înjurăm pe ăia de 37 care bagă pe blogurile lor tot felul de glume legate de sfârșitul lumii. Ce să știe unul de 37 ce-i aia sfârșitul lumii?! Oameni mari fără pic de minte nu ca noi, oameni în vârstă care știu ce înseamnă...

P.S.: Dacă nu vă convine că nu vine anul ăsta puteți face o petiție că am văzut că în ziua de azi se fac petiții pentru toate prostiile. 
Ăsta e jigodia de bolovan cu care o să ne sperie ăștia în următorii 24 de ani...

4 comentarii:

  1. pai nu este corect ce draq..io ma pregatesc pt sfarsit sa mi se indeplineasca si mie dorinta si acumm ...pai la 54 ani nu o sa mai vina nici o pula la mine:))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. e vina ăstora de la NASA... și a lui Băsescu, dar mai mult a lu' ăia de la NASA...

      Ștergere
  2. Ce dezamagire!!!
    Pana si mayașii aia erau escroci! :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Crunta dezamagire domnule...
    Pai, cand credeam eu ca gata se termina cu mascarada asta...hodoronc-tronc ! ne mai amana putin Seful de Sus si ne lasa sa traim (cum vrem) pana in 2036?
    Hai, ca-i prea de tot! Mayasii astia cu minciuna lor din luna decembrie ar trebui dati in judecata!
    Ce-ar fi daca am initia o petitie cu strangeri de semnaturi pentru a grabi sfarsitul?
    =)))
    Pun pariu ca s-ar gasi destui care ar semna si ar comenta pe m,arginea acestei idei!
    Original, nu?
    =))))

    RăspundețiȘtergere

puteti si sa injurati daca nu va suparati!