.

13 sept. 2012

Bulgaria vs Olanda

S-a enervat castravetătă...

Băh, eu vă las în pace pe ăștia care-i ridicați pe bulgari în slăvi. Am auzit o sacoșă care "mamă, ce mișto e Bulgaria, are scoici, are all inclusive!" și de aia nici nu-mi bat capul cu voi. Așa că nu citiți rândurile care urmează pentru că o să vă simțiți jigniți. Bine, între noi fie vorba o să vă jignesc mai puțin decât bulgarii și asta pentru că eu măcar nu vă cer bani să citiți rândurile astea spre deosebire de ăia care vor 10 euro pentru o porție de tocană și o bere de doi lei.

Buuun, deci Simeon Djankov a declarat că Bulgaria și-a pierdut răbdarea cu Olanda! Nu știți cine e Simeon ăsta? E unu', vicepremier și ministru de finanțe prin Bulgaria. El explică cum bulgarii nu mai pot sta după fraierii ăia de olandezi, că ei trebuie să intre în Schengen și că ce pulii lui e și Olanda asta să le zică lor ce să facă?! Evident că găluștile din România au preluat știrea și au mai băgat și niște apropouri românești, că doar și noi vrem în Schengen și nu intrăm tot din cauza Olandei. Simeon Castravete a mai declarat că olandezii ar trebui să recunoască progresele Bulgariei și că își riscă reputația dacă n-o vor face!!! Oahahahaha, bună asta...

Păi hai să vedem ce progrese au făcut bulgarii de-au ajuns ei să-i certe pe olandezi. Au chemat străini să le rezolve corupția din vămi! Buuun, doar că atunci când ăia au ajuns la șeful rețelei (care era chiar primul ministru) i-au trimis acasă fără să le mulțumească măcar. Zilnic sunt turnați prin occident bulgari care călăuzesc tot felul de sirieni, iranieni, marțieni și alte specimene din astea după care umblă jumătate de glob să le ia capul. În timp ce ăștia ne rup oole cu bombe, cu terorism, cu tot felul de alcaizi, bulgarii fac pe călăuzele pentru toți interzișii pământului. Bine, o să spuneți că nu e adevărat și că serviciile secrete pun bombe ca să terorizeze lumea și să plătească și mai mult pentru siguranță, arme, rahaturi. Bun, de acord cu voi, dar încercați să-i convingeți pe olandezi de chestia asta, nu pe mine... În rest bulgarii se mai ocupă cu următoarele prin Occident: curve, droguri, trafic cu orice, arme, etc. 

Acum să-i lăsăm pe bulgari (că oricum știm cine sunt și ce le poate capul) și să-i luăm pe olandezi. Și ăia care se grăbesc să mă atenționeze că bulgarii care fac și dreg nu sunt reprezentativi ca număr pentru Bulgaria ar face bine să aibă puțină răbdare! Iauzi ce zice presa: olandezii vor să voteze cu partidele care propun tăierea cheltuielilor publice, să dea la rahat pentru o perioadă tot ce înseamnă welfare, să facă orice pentru a rămâne la Euro și toate astea în condițiile în care recunosc că s-ar putea pișa pe oricine la banii lor! Hopaaa, cum e? Ai dreacu proști olandezii ăștia. Vor tăierea cheltuielilor publice, nu mai vor să fure de la stat, nu tu o rețea din asta de șpăgari condusă de însuși primul ministru, nu nimic... Păi au dreptate cinstiții, inteligenții și șmecherii ăia de bulgari să-i certe pe fraierii ăștia de olandezi care fac orice numai să stea sub 3%! Bulgarii unde dacă nu-ți luai mașina cu tine-n cameră dispărea și trebuia să dai șpagă la poliție ca să ți-o aducă înapoi (cică Mazăre știe ceva cu un Jeep...). Bulgarii ăia care doar ce-au dat foc la casele țiganilor de disperare și rahatul ăsta pișat de vicepremier și ministru de finanțe se face că plouă! Cum e domnu' vicerahat? Că v-o trag țiganii anal, oral și normal mucles, dar la olandezi cu tupeu că știm că ăia sunt civilizați, dă-i dreacu de fraieri, nu-i așa?!

P.S.: Continuați să mergeți la bulgari, nu are legătură cu turismul chestia asta. Doar că vă dau un sfat, încetați cu aberațiile astea că la ei e mai mișto ca la noi și că nu știu ce. E o țară de tot rahatul la fel ca absolut orice altă țară de tot rahatul. Nu de alta, dar parcă văd că mâine poimâine începeți să bateți câmpii ca Simeon ăsta și să spuneți că la Dobrich e de 1000 de ori mai mișto ca la Amsterdam.
Și, după cum vedeți în video, mai sunt și reduși mintali... Cum să arunci computerul în apă pentru că stă aia pe Facebook?! Arunc-o pe aia, nu pe computer (zice românu din mine... dar măcar eu am bun simț și nu mă duc să mă cert cu olandezul!)

0 comments:

Trimiteți un comentariu

puteti si sa injurati daca nu va suparati!