.

24 aug. 2012

Căpșunarul și condamnarea

Cică Breivik a luat puțin...

Eu nu-i pricep pe românii care comentează decizia judecătorilor norvegieni. Cică nu sunt mulți cei 21 de ani pe care i-a luat Breivik pentru omorârea a 77 de persoane! Băh, să-mi trag una, sunteți voi siguri că nu sunt mulți? Chiar sunteți siguri?! Ia să vedem, să facem un calcul... Deci, 77... 21... Vin vreo 3 luni de pârnaie pe persoană omorâtă!!! Vi se pare puțin? Păi hai să vedem la noi, să luăm un exemplu la întâmplare, să-l luăm pe Huidu! Huidu o omorât 3 persoane, a luat zero ani de pârnaie, deci vine zero... egal cu zero ani de pârnaie pe persoană omorâtă! Breivik a luat 3 luni, deci Breivik a luat mai mult decât Huidu! 

Buuun, ia să luăm alt exemplu că poate ăsta nu v-a plăcut. Nicolae Vlad, ăla care o omorât-o pe japoneza aia, știți voi care! Deci Vlad ăsta, până s-o mierlească pe japoneză a mai făcut vreo nu se mai știe câte victime, violuri, omoruri, tâlhării, iar în unele situații a fost chiar recunoscut! Cu toate astea omul a fost lăsat liber fără să-și bată nimeni capul. De Breivik (care acum e la pârnaie unde o să stea 21 de ani) românii-și bat capul, se interesează, se dă la știri, despre Vlad ăsta mucles, nimic! Dacă n-o omora pe japoneză și continua cu românce probabil că nu era arestat nici în ziua de azi. Bine, dacă e arestat asta nu înseamnă automat că va merge și la pușcărie... Cât ar fi de tare să auzim că va primi cu suspendare având în vedere că e la prima abatere cu toate că cine mai știe câte a făcut până acum?! Parcă-l aud pe avocat: "Inculpatul fiind la prima abatere demonstrată o să primească doar 2 zile cu suspendare..."

Mai vreți exemple? Nu cred. Ați prins idea cu siguranță. Dar hai să vă dau o veste bună: nu doar românii sunt ipocriți! Ia să vedeți voi ce comentarii fac italienii referitor la condamnarea lui Breivik: "E o rușine! Mă întreb dacă nu cumva aceste sentințe ridicole sunt fructul unei culturi buoniste, bazate pe idea de recuperare socială a delicventului...". Doamnă italiancă, dacă Breivik omora 77 de persoane în Italia și făcea parte din clanul nu știu care condus de boss-ul nu știu cine, nici măcar nu se dădea la TV treaba asta!!! Nu mai vorbim că, în cazul în care totuși se afla, îl căutau ăia cel puțin 30 de ani și nu-l găseau niciodată cu toate că el era acasă bine mersi...

Așa că s-o lăsăm jos să măcănene. Recunosc că și mie mi s-au parut puțini 21 de ani, mai ales că eu l-aș fi împușcat între ochi din prima zi, fără proces, fără televiziunile din toată lumea și restul circului. Dar când te gândești la un Voiculescu care doar ce și-a trimis avocații să anuleze o sentință definitivă de turnător, la un Berlusconi care și-a dat singur legi ca să scape de acuzații, la faptul că există prim miniștrii care-i amenință pe procurori pentru că anchetează anumite persoane, la judecători amenințați dacă iau anumite decizii și la alte rahaturi din astea, parcă e mult mai bine că Breivik a făcut asta în Norvegia unde a primit 21 de ani siguri, fără recurs, fără nimic... Nu vi se pare?!

P.S.: Hehehe, cică avocatul lui Breivik a declarat că e ok, că e bine așa cu pedeapsa și că nu face recurs. Păi, băh avocatule, zi mersi că muncești în Norvegia! Păi tu în România sau în Italia mureai și de foame și de sete!

Un comentariu:

  1. E o pedeapsa prea blanda pentru acest nazist! Criminalul merita DETENTIA PE VIATA!!!

    RăspundețiȘtergere

puteti si sa injurati daca nu va suparati!