.

12 aug. 2011

Capsunarul si elvetienii

Elvetienii o sa se sufoce si-o sa moara
Da bah! Asa sa stiti. Saracii elvetieni o sa dispara de pe suprafata globului. Nu mai au loc sa respire. Elvetia, in scurt timp, devine o tara fara aer. M-au sunat din Elvetia sa le dau formula chimica a aerului ca poate fac ceva artificial! N-am stiut sa le zic. Ce formula sa le zic... Are un sac de azot, ceva oxigen si resturi de carbon... dreacu sa-l ia de aer... n-am bah elvetienilor nici-o formula. Asta e! O sa muriti!
De ce se sufoca elvetienii? Cum de ce? Din cauza banilor frateeeee! Banii pe care-i cara toti acolo la ei ca sa-i ascunda prin casete! Degeaba au anuntat ei ca nu mai e loc prin banci, ca nu mai au seifuri si casete de valori libere. Nimic nene, toti la elvetieni cu carutele de bani si aur. Ca urmare s-au trezit aia intr-o dimineata cu francul cat euro. Pulii mei, taranii aia de elvetieni isi tineau francii proveniti din vanzarea ciocolatei de la vaca prin sertare. Va dati seama ca s-au trezit aia cu mobila rupta in bucati din cauza francilor carora le crescuse muschii pe ei. Si francii tot cresteau, tot cresteau si atunci taranu' a hotarat sa mearga la banca sa-i puna intr-o caseta de fier ca poate nu se mai umfla. Cand colo, la banca era plin de greci si de italieni. A vrut taranu sa se puna la rand, nimic frate, nici-o sansa! A venit o gasca de francezi si s-au bagat in fata ca cica e randu' lor, ca nu stiu ce... tigani da-i dreacu'! Asa ca taranu' elvetian s-a dus inapoi acasa cu toti francii care intre timp se facusera enormi si nici nu mai incapeau in casa d'apai in sertar.
P.S.: Unii zic ca taranii din Elvetia, desi francu' a mai slabit, discuta sa vanda ciocolata de vaca in euro, ca sa aiba si ei liniste si spatiu prin casa. Dar astia zic ca si euro e plin de grasime si pute de tot rahatu, asa ca nu faci nici-o smecherie. Leul, desi a declarat ca nu se baga, nu l-antrebat nimeni...
Vaca Milka, singurul animal din lume care produce o galeata de ciocolata pe zi... si de toate felurile!

0 comments:

Trimiteți un comentariu

puteti si sa injurati daca nu va suparati!