.

2 aug. 2011

Capsunarul si datoriile

Yes we can
Cand sa-mi bat capu' cu americanii hop ca am gasit ceva distractiv cu adevarat! La urma urmei da-i dreacu de americani cu datoriile lor pe care oricum nu le platesc. Nu le platesc nici nemtii, nici italienii si in general nici-un "civilizat" din asta occidental nu plateste. Cred ca asta e si conditia ca sa devi civilizat... Asa ca Romania n-o sa poata deveni tara civilizata daca continua sa plateasca la FMI, Banca Mondiala si la alti rahati din astia... Dar da-i dreacu' cu banii lor! Ia fiti atent aici ce-am gasit pe Realitatea.net (unde gasiti si stiri spre deosebire de TV): "O firma din China isi va inlocui angajatii cu un milion de roboti!". Daca nu aveti chef sa cititi va zic eu pe scurt: Foxconn (care face in China iPhoane, iPoade si alte d'astea pentru Apple, Nokia sau Sony) a zis ca da afara chinezii si baga roboti frate! Cica s-au marit salariile in China si nu mai convine sa ai oameni angajati! Ca astia mai si gresesc si daca-i certi se duc si-si iau gatu' (15 sinucideri in randul angajatilor in 2010).

Pai daca nu-i de ras asta ce mai e? Pai toti idiotii astia din Occident s-au dus acolo sa-si deschida fabrici ca cica e mana de lucru mai ieftina, ca aia, ca aialalta si chinezu' ce face? Baga roboti! Pai vezi cat de natie proasta e Occidentalu'? In loc sa bage el roboti la el acasa si sa-i oblige pe muncitori sa invete sa repare roboti si alte din astea s-a dus in China si acum o sa faca aia asa. Si uite asa o sa ai nu numai o China pe locu' 1 in lume, dar si o China pe bune pe locu' 1! Ca la 1 milion de roboti cat vor sa bage astia la Foxconn va dati seama ca le trebuie o armata de specialisti in robotei! Si daca le merge la aia o sa faca toti asa si uite cum devine China prima putere in Univers si poate si mai departe, pana in Japonia! Intre timp caricaturile de occcidentali baga numai vrajeli de Buftea ca a crescut economia cu 0,001,5% si ca s-au mai facut 2 angajari la un McDonald's, dar doar pe vara! Pe chinez il doare la basca si da afara 200.000 din 250.000 de muncitori si baga roboti! Ce fac aia 200.000? Li se rupe ca doar nu sunt capitalisti ca noi sa-i intereseze! Ala e stat comunist frate, nu asa...
P.S.: Probabil se intorc la produs orez ca de acolo au venit! Ca de cand lucrau toti la computere incepuse sa le faca orez din plastic ca nu mai aveau de unde din ala natural... Zic si eu, nu sunt sigur!

0 comments:

Trimiteți un comentariu

puteti si sa injurati daca nu va suparati!