.

26 mai 2011

Capsunarul si Operatiunea

Containerul avea inauntru alt container si inca unul si inca...
Mironescu a facut azi o declaratie care va ramane in istorie de la doua fara un sfert pana la doua fara 10... tot azi! Toti sefii sunt pusi politic! Wow! Toata lumea a sarit in aer! Cum e posibil? Vai, vai, vai! Huooo guvernu'! Pearl Harbor nu-i al nostru! E o declaratie bomba care va schimba soarta Romaniei! De azi toata lumea va fi mai fericita, porumbu' se va face cat casa si doi porci chiar zboara deja de la Kogalniceanu la Otopeni si retur! Minunat! Caz rezolvat! Guvernu' e de vina si in cazul asta! Boc n-am ce sa-ti fac frate! Esti mai mic si se ia toata lumea de tine!
Bah baieti cat timp vor exista banii chesh o sa existe si Mironesti si alti d'astia. Aia p'afara nu reusesc s-o termine cu coruptia de vreo 2000 de ani asa ca mai mult ca sigur n-o sa rezolve romanii in 20. Sa fim seriosi... Cand a propus Romano Prodi (pe care personal nu-l inghit) sa dispara banu' si sa se treaca la plata electronica pentru orice au sarit toti de cur in sus ca e comunist si ca vrea sa ia economiile capitalistilor! Dar cand zic toti inseamna toti! Inclusiv aia de stanga! Doar exista vorba aia: nu ma intreba cum am facut primul milion! Pai daca nu te intreb de primul ce sa te mai intreb de-al doilea ca oricum nu mai are rost nu-i asa?
Asa ca o sa ne distram si de aici inainte cu operatiuni tip containeru, luna, tigareta, curva, pestele si alte obiecte casnice pentru ca oricum nu se schimba nimic. Adica nu se vrea sa se schimbe. Si aerienilor care au impresia ca "afara e mai bine" le recomand sa urmareasca pe net (ca la televizor nu se da daca nu e cu Boc) ce se intampla in aceste momente prin Spania, Islanda, Grecia, Italia etc. Vedeti ca sunt multe persoane in strada care striga chestii de genul gata cu coruptia, nu mai vrem politicieni hoti, ne-am saturat de minciuna si alte d'astea! Realitatea si Antena 3 sa stie ca nu e vorba despre astia de la noi!
P.S.: Cica au inventat unii plata cu telefonul! Sunt curios daca nu ai bani pe el ce faci? Platesti cu bip-uri?

0 comments:

Trimiteți un comentariu

puteti si sa injurati daca nu va suparati!