.

22 mai 2011

Capsunarul tiganii si englejii

Sa-i spuna lu mutu' nu mie
Cica niste tigani de la noi s-a dus ei in Anglia si i-a prostit pa marii britanici de vreun milion. Tiganiile era din Tandarei si ei si-a facut mare palate si masini mercedesuri pe seama ajutoarelor sociale pe care le primeau din cauza ca aveau 6000 de copii.
Schema e aceeasi. Se ia un grup de romulani sau tigani si se baga in titlu, in subtitlu si la inceputul materialului. Cand e pe la sfarsit si cititoru' deja e convins 110% de cine e vinovat si de cat de cacat e Romania se baga si textul (devenit total neinteresant pentru cititor) in care se specifica: "a fost retinut si un cetatean britanic, despre care se presupune ca i-a ajutat pe infractori sa falsifice documentele!".
Prima vrajeala de genul asta am vazut-o in Italia la televizor. Un mare grup de curve alcatuit din taranci de prin Romania si inca vreo 2 albaneze a fost turnat de politai si arestat. Comentatorul a inceput sa se screama si sa explice el cum curvele alea au adus statului si cetatenilor nu numai pagube de imagine si materiale, dar si boli venerice si certuri cu nevestele. Evident ca romancele erau capu' si picioarele rautatilor, iar despre albaneze n-a mai pomenit nimic ca de aia se luasera cu vreo cativa ani inainte sa ajung eu p'acolo si nu mai era interesant pentru telespectator. Cand sa anunte publicitate hopa ca comentatoru' zice o chestie care mie mi s-a parut mai interesanta decat tot ce a halit pana atunci: a fost arestat si un batranel italian cu Pampers la cur care inchiriase la curve 30 de apartamente (unde astea isi aduceau clientii) si care, conform gaborilor, se pare ca gestiona toata smecheria! Ahahahaha!
Deci sa recapitulam: tiganii de la Tandarei a fost in Anglia si a studiat legea asigurarilor sociale, a facut cursuri de Photoshop si de falsificari de documente. Nu conteaza ca in Romania nu stiu sa scrie si sa citeasca nici cat sa-si ia permisul de conducere... in engleza se descurca altfel (doar afara e mai bine nu-i asa?). Si au ciordit un milion de euro! Simplu nu? Ah, da... sa nu uit... iera si un englez care i-a ajutat sa treaca strada pe la trecerea de pietoni, dar doar atat! Hai sictir... Si evident ca in fata judecatorului, cand tiganiile o sa zica ca englezoiu si-a tras 3 milioane la faza asta, aia o sa zambeasca parsiv si o sa le mai dea un an la condamnare... doar ala e cetatean onest mare britanez nu-i asa? Gad fac za cuin...
P.S.: Cea mai tare faza de genul asta am auzit-o tot in Italia unde politicienii de la Napoli se plangeau la televizor ca linistitul lor oras se afla sub teroarea clanurilor mafiote de... romi! Oahahahahaha! Deci asta e cel mai tare banc pentru prosti pe care l-am auzit in viata mea. 
P.S.2: Chiar acum la Romania te iubesc de la ProTv aud ca se discuta despre cum ciordesc romulanii vreun miliard de euro pe an facand pe chiorii si pe handicapatii. Evident ca vina le apartine si orice medic sau primar implicat in afacere este pur intamplator... daca nu imaginar!

0 comments:

Trimiteți un comentariu

puteti si sa injurati daca nu va suparati!