.

30 mai 2011

Capsunarul si Meteo

ATENTIE PLOUA!
V-ati speriat? Va cred... Eu nu! Nu pentru ca fiind un fruct nu pot sa ma inec, dar pentru ca m-am plictisit. M-am plictisit de astia cu meteo lor si cu anunturile de 2 lei. Meteo a devenit mai importanta decat fotbalul! da' ce zic eu fotbal... a devenit mai important decat politica, razboaiele (tot politica si asta), evenimentele cu vipuri si chiar decat Irinel si Mieunel...
Nu incepe bine sa pise putina apa ca incepe toata lumea: PLOUAAAAA! Daca ninge iarna se anunta imediat: E IARNA! NINGE! Daca e soare: ATENTIE CA E SOARE! Daca e nu stiu ce e nasol, daca e nu stiu cum, iar e nasol. Bah baieti gata bah! Mi se rupe mie ca ploua! Lasa sa ploua!
Acum o sa va zic eu ce trebuie sa va zica astia la televizor si prin ziare ca trebuie sa faceti atunci cand e tot felul de fenomene meteorologice din astea.
De exemplu cand ploua nu trebuie sa treci cu masina ca bou' cu viteza prin baltoaca ca poate e vreun pieton care incearca si el sa mearga in treaba lui sau poate vine din sens invers o masina cu geamul intredeschis pentru ca asa are soferu' chef!
Daca ninge se recomanda sa iasa lumea cu o lopata de plastic ceva si sa curate zapada pe cat posibil fara sa-i blocheze masina vecinului. In cazul in care vecinul nu este inghitit de mai mult de 51% din locatari atunci nu numai ca se va bloca masina bocciului, dar se va aduce zapada si de la alte scari ca sa fie o treaba buna!
Daca e soare se recomanda ochelari si palarie. Palaria nu se recomanda la volan pentru ca ceilalti participanti la trafic se pot speria. Se stie ca soferii cu palarie sunt cei mai ocoliti soferi din lume... mai ocoliti chiar decat masinile de Scoala (apropo... www.sandumurariu.com pentru cei care vor sa faca scoala la Constanta). Si inca ceva: vara, cand e soare, e foarte cald!
Daca e grindina o sa simtiti niste dureri cumplite in zona capului si a altor membre mai mult sau mai putin superioare. In functie de marimea grindinei si de cat de mic aveti capu' (daca iesiti pe strada cand e grindina inseamna ca e mic, mic) o sa simtiti dureri mai mari sau mai mici... treaba voastra.
Daca nu e nici un fenomen atmosferic e foarte posibil sa inceapa unu' cat de curand. Asta pentru ca iarna nu-i ca vara, vara nu-i ca iarna, toamna nu e ca iarna si ca vara, iar primavara... v-ati prins. Pentru fenomene mai exacte eu ma uitam in fiecare dimineata pe www.msn.com, dupa parerea mea cel mai tare meteo de pe net. Fratele vostru a mers doi ani de zile cu motoru' la munca (doi ani adica 2 veri, 2 ierni, 2 toamne si 2 primaveri) asa ca eram foarte interesat daca ma intorceam acasa ud sau uscat. Nu e ca puteam schimba ceva, dar macar ma puteam pregati din punct de vedere al echipamentului.
P.S.: Dupa parerea mea cei mai buni meteorologi din lume au fost aia de la Divertis (cand era Divertis adevarat nu acum) cand intr-un sketch TV din ala cu meteo au preconizat: Timpul va fi probabil! 

0 comments:

Trimiteți un comentariu

puteti si sa injurati daca nu va suparati!