.

20 mai 2011

SE INCEARCA MUSAMALIZAREA ACCIDENTULUI DE PE MAMAIA?

CAZUL:
"Cătălin Melincenco a fost accidentat grav, ieri seară, de şoferul unui Renaul Clio B 85 YIS în faţa sediului Inspectoratului Judeţean de Poliţie al Judeţului Constanţa.
UPDATE: Şoferul implicat în accidentul rutier este Constantin Andreiaş, procuror în cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa.
UPDATE Accidentul rutier s-a produs în jurul orei 19.00, pe Bulevardul Mamaia, colţ cu strada Nicolae Iorga. Martorii spun că şoferul din Clio, la ieşirea de pe strada Nicolae Iorga, nu a acordat prioritate şi l-a lovit în plin pe motociclist, proiectându-l câţiva metri mai încolo. Şoferul se apără şi susţine că motociclistul circula cu viteză mare." Sursa Adevarul de Seara Constanta
CE SE INTAMPLA LA ACEASTA ORA:
Motociclistul este super grav, din surse apropiate familiei acestuia am inteles ca este chiar in pericol de a-si pierde viata. Catalin Melincenco era insotit de un alt motociclist asa ca exista cel putin un martor!!! Tot din surse apropiate familiei am inteles ca se incerca musamalizarea cazului avand in vedere ca principalul vinovat pare a fi procurorul Andreias care nu a acordat prioritate.
Voi reveni asupra subiectului cand mai am amanunte!

0 comments:

Trimiteți un comentariu

puteti si sa injurati daca nu va suparati!