.

29 apr. 2013

Am rezolvat trei treburi

De fapt am rezolvat două, una a rezolvat-o altcineva

Cine doarme puțin ajunge dimineață departe! Nu se spune așa? Și ce dacă, lasă că spun eu. Dormind puțin am ajuns să mă întâlnesc dimineață cu Radu Țuglea, cel căruia m-am decis să-i înmânez premiul oferit de HORECA EXPERT SRL (tot ei i-au premiat și pe elevii și studenții care au participat la concursul de proiecte organizat de Facultatea de Științe Economice a Universității "Andrei Șaguna"). N-am mai făcut concurs pentru că știu că vă este lene să participați, așa că i l-am dat lui Radu pentru faptul că este cel mai comentator dintre comentatori la mine pe blog. Cu alte cuvinte comentezi și câștigi! Nu se spune nici așa? Eeeeeeh, ia hai, că m-am enervat, așa nu se spune, aia nu, aia nu... Important este că am rezolvat o treabă, da?!

O altă chestiune am rezolvat-o fără să vreau. Mergeam așa și mă gândeam la echipa Farul din Constanța. Mi-am amintit că citisem o chestie pe Facebook, o pagină, nu mai știu, ceva cu să salvăm Farul! Băh și mă gândeam eu cum să salvez Farul, cum să fac, la ce minister să mă duc, pe cine să sun... Când, deodată, ce credeți că s-a întâmplat? Arunc un ochi pe un perete de bloc (cu alt ochi eram atent pe unde merg!) și văd asta:
Yuhuuuu, gata, s-a rezolvat și treaba asta, Farul va fi salvat de Bosânceanu! Cheis clozd!

Fericit că am găsit și rezolvarea situației echipei de fotbal m-am dus să mă întâlnesc cu cineva (nu vă spun cu cine că oricum nu știți voi). Pac, sună telefonul! Răspund și era John de la Phoenix (formația, nu clubul!). Ce faci, bine, tu ce faci, bine și mă întreabă dacă am văzut afișul. I-am zis că n-am văzut nimic și mi-a zis să-mi deschid mail-ul. Hai să-l deschidem împreună:
He, he, he, iaute cine-i mic acolo jos, ăla încercuit cu roșu ca să mă văd mai bine?! Chiar eu, eu în persoană. Ok, partenerii media există, mai rămâne să găsim și niște sponsori pe lângă cei existenți și toată treaba e ok. Faza cu sponsorii este o altă treabă care trebuie rezolvată, dar azi n-am mai putut. Pe 1 Mai nu se poate rezolva nimic pentru că mergem cu gașca la Caravana Facebook să promovăm deschiderea sezonului pe Litoral (mi-am rezervat deja loc în autocar așa că să nu vă așezați pe locul meu!!!). După 1 Mai venim peste voi cu cererea de sponsorizare, dacă ne vedeți la ușă să deschideți, ok?!

P.S.: Știu că nu v-ați râs azi pe blogul meu, dar lasă că recuperăm după 1 Mai... Vă imaginați ce caterincă maximă o să iasă cu promovarea aia, Caravana Facebook, parcă văd deja tot autocarul cu nasul în telefoane și tablete:))))

6 comentarii:

  1. Aratai mai bine cand te-am vazut ! :))

    RăspundețiȘtergere
  2. Doamne fereste! Vorbesti prostii!:(

    RăspundețiȘtergere
  3. Io in locul vostru dupa poza de grup, haleam premiul pe loc. Dupa aia faceam din noua poza si postam pe blog: "inainte si dupa premiu"

    RăspundețiȘtergere

puteti si sa injurati daca nu va suparati!