.

27 apr. 2013

Căpșunarul și Bilderbig

V-am zis eu că nu-i nici un secret?!

Na, acum aveți dovada! Pe mine nu m-ați crezut când v-am spus că Bilderebg nu e nici-o brânză, sau nicio brânză pentru ăștia mai tineri (sic!)

Dar pe mine nu mă credeți și nu m-ați crezut niciodată, așa că v-am adus un cunoscut, un participant Bildimberg și membru Trilaterala aia (sau cum îi spune?!) să vă confirme faptul că e totul cât se poate de transparent și de simplu: Enrico Letta, noul prim ministru al Italiei!

Enrico Letta, nepotul lui Giani Letta (dacă pui lumina pe Berlusconi nu apare umbra lui, apare umbra lui Giani Letta!), a declarat pe Facebook (?) că da, a participat la întâlnirile grupului Bilderebg... Bildiberg... Cum, Bilderberg?! Așa, Bilderberg, dar că acolo nu se întâmplă nimic neobișnuit, așa cum spunea Franco Ventura, membru al grupării teroriste Ordine Nuovo, care se dădea mare că are documente din care reiese faptul că grupul se află în spatele oricărei știri în care apare "lovitură de stat", "criză", "bancă" etc.


Letta ne povestește că la întâlnirile astea vine toată lumea, reprezentanți ai Siriei și Rusiei (doar opoziție, ov cors), ai administrației Obama, socialiști, capitaliști, sindicaliști, savanți etc... De români nu spune, dar sunt sigur că ospătarul sau femeia de serviciu este româncă! Și ne mai spune că nimic din ce se discută acolo nu este ceva ieșit din comun! Se vorbește despre principalele teme economice, de securitate mondială, se schimbă rețete de prăjituri, se prezintă ultimele tehnologii la nivel mondial în sectorul îndepărtării părului de pisică de pe haine, de încrederea în Euro (cică Adrian Năstase are încredere mai mult în dolar și de aia), în general despre tot ce înseamnă democrația pe care o cunoaștem noi de la televizor.

Letta mai spune că lista participanților este publică, că se știe cine participă și că nu este nici un fel de secret în toată bilderbergărimea asta! V-ați lămurit acum, sunteți mulțumiți?! Să nu vă mai aud cu prostii din astea că nu știu ce se discută acolo, că se pun la cale nu știu ce tâmpenii. V-a explicat omul clar despre ce este vorba, se adună acolo, discută de una de alta, exact cum fac vecinii în fața blocului la mine, singura diferență e că ăia la Bilderberg nu beau bere la PET. Ah, întrebat de ce se face totul cu porțile închise Letta s-a mirat și el! S-a mirat ceva de genul: "Nu știu, frate, că doar participă și principalii directori de pe la câteva ziare internaționale, nu știu de ce nu scriu ăia nimic! Poate nu-și iau banii pe materiale de genul ăsta, de unde să știu io?!"


P.S.: Noul prim ministru al Italiei este mult, dar mult mai glumeț decât al nostru, trebuie să recunoașteți:)) Ah, am uitat sursa: My World

Cam asta este atitudinea participanților la întâlnirile Bilderberg... Glumeți, doar v-am spus

3 comentarii:

  1. Mi se pare si normal sa arate degetul pulimii. Prea e planeta asta plina de maimute de o prostie deliranta! Fuck 'em all!

    RăspundețiȘtergere
  2. Daca nu beau bere la pet, atunci ce beau ? :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Mi se pare o atitudine adecvată! Nu de alta, dar când acești oameni iluștri trec prin fașa jurnalițtilor sau a atâtor gură cască, simbolurile și urările "călduroase" dau bine! Așa, ca estetică, n est ce pas?
    =))))))

    RăspundețiȘtergere

puteti si sa injurati daca nu va suparati!