.

24 apr. 2013

Evenimentul

Băh, v-am spus că se face?! S-a făcut, nene!

Nu vă spun absolut nimic, oricum nu mai are rost! Cine a fost a fost, cine nu să fie sănătos. Să nu spuneți că nu v-am invitat pentru că-i am martori pe Blogger și pe Facebook că v-am invitat la Conferința-dezbatere "Turismul românesc, între faliment și renaștere" de la Universitatea "Andrei Șaguna"! Na, rămâneți cu pozele, cu niște video și cam atât! Mulțumiri Corinei Martin, mulțumiri lui Dragoș Anastasiu, mulțumiri celor care au participat și mulțumiri Universității "Andrei Șaguna"! O să-mi mulțumesc și mie, dar după ce termin de scris...
Eu (cred că m-ați recunoscut!), Dragoș Anastasiu, Don Juanyto și Corina Martin... absolut toți cei din poză sunt pe Facebook, deci există!!!


Observați mâna mea stângă...

... și acum faza finală! Mâna stângă adânc băgată în buzunar! Băh, românul dacă nu-i țăran un pic parcă nu-i român (acum am văzut, n-o mai dau în vrăjeală cu scuzele că oricum nu mai are rost). Norocul meu că n-a văzut nimeni, că nu mai făceau poze cu mine...

Și două video scurte (filmate la fel de prost ca faza cu mâna în buzunar!) încărcate pe Vplay pentru că YouTube făcea figuri:
http://www.vplay.ro/watch/ku7it5yi/
și
http://www.vplay.ro/watch/mdwab5q1/ 


Ah, după eveniment am fost invitat de Zadkielix la un alt eveniment, la Colegiul Naţional de Arte „Regina Maria”. Dar cum la ăsta cu siguranță n-ați participat vă bag doar o poză și o să comenteze Zadkielix despre treaba asta:)))

6 comentarii:

  1. Foarte bine ilustrate evenimentele!
    O spun în cunoștință de cauză deoarece am fost prezent activ!
    Mai mult decît atât vreau să-i mulțumesc acestui minunat prieten și iscusit om (blogger, comentator etc) pentru invitația la conferință!
    Într-adevăr am participat la o zi minunata!
    Conferința referitoare la dezvoltarea turismului mi s-a parut un exemplu de înalt profesionalism.
    Charisma invitaților și mai ales INTERACTIVITATEA domnului Anastasiu m-au cucerit!Astfel că timpul petrecut a fost agreabil, de folos.Ba , mai mult am plecat cu niște cunoștințe reactualizate.
    Discursul s-a legat inevitabil de societate iar exemplele vii in care notiunile simple (determinare, atitudine, respect, calitate umana) au fost scoase in evidenta de cei doi invitati-dl Dragos Anastasiu si doamna Corina Martin.
    Cat priveste spectacolul de la Sala Sergiu Celibidache e cu totul o alta poveste!Infratirea cu Liceul de Arte din Ankara va reprezenta un plus necesar, in actuala conjunctra economica, culturala etc
    Faptul ca am demonnstrat ca scoala românească scoate valori, că avem potențial (vorbesc din dubla calitate de interpret cât și de profesor de vioară) mă face să mă simt mândru și demn!
    Într-adevăr se pot realiza lucruri durabile atunci când există interes și vocație! Iar când aceasta este receptată și de către un necunoscător (să nu spun afon în turism) ca fiind ceva WOW înseamnă că EVENIMENTUL ȘI-A ATINS SCOPUL!
    Felicitări tutror și în special omului ceși-a dorit și a organizat asemenea lucru! La cât mai multe evenimente de acest calibru, Monsenieur!
    =)

    RăspundețiȘtergere
  2. ce gras ești să moară tiptirică

    RăspundețiȘtergere
  3. Căpăunică, dăjaba ț-ai pus masca pă meclă... io văzut-am pozele orijinale mă, și deci te cunosc la chip. :-D

    RăspundețiȘtergere
  4. Căpăunică, dăjaba ț-ai pus masca pă meclă... io văzut-am pozele orijinale mă, și deci te cunosc la chip. :-D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. da... și acum o să mă cauți prin oraș cu gașca să mă bați, lasă că știu eu...

      Ștergere

puteti si sa injurati daca nu va suparati!