24 apr. 2013

Evenimentul

Băh, v-am spus că se face?! S-a făcut, nene!

Nu vă spun absolut nimic, oricum nu mai are rost! Cine a fost a fost, cine nu să fie sănătos. Să nu spuneți că nu v-am invitat pentru că-i am martori pe Blogger și pe Facebook că v-am invitat la Conferința-dezbatere "Turismul românesc, între faliment și renaștere" de la Universitatea "Andrei Șaguna"! Na, rămâneți cu pozele, cu niște video și cam atât! Mulțumiri Corinei Martin, mulțumiri lui Dragoș Anastasiu, mulțumiri celor care au participat și mulțumiri Universității "Andrei Șaguna"! O să-mi mulțumesc și mie, dar după ce termin de scris...
Eu (cred că m-ați recunoscut!), Dragoș Anastasiu, Don Juanyto și Corina Martin... absolut toți cei din poză sunt pe Facebook, deci există!!!


Observați mâna mea stângă...

... și acum faza finală! Mâna stângă adânc băgată în buzunar! Băh, românul dacă nu-i țăran un pic parcă nu-i român (acum am văzut, n-o mai dau în vrăjeală cu scuzele că oricum nu mai are rost). Norocul meu că n-a văzut nimeni, că nu mai făceau poze cu mine...

Și două video scurte (filmate la fel de prost ca faza cu mâna în buzunar!) încărcate pe Vplay pentru că YouTube făcea figuri:
http://www.vplay.ro/watch/ku7it5yi/
și
http://www.vplay.ro/watch/mdwab5q1/ 


Ah, după eveniment am fost invitat de Zadkielix la un alt eveniment, la Colegiul Naţional de Arte „Regina Maria”. Dar cum la ăsta cu siguranță n-ați participat vă bag doar o poză și o să comenteze Zadkielix despre treaba asta:)))