.

3 dec. 2012

Căpșunarul și norocul

Data viitoare când credeți că aveți ghinion să vă gândiți de două ori

Poate chiar de trei ori! N-ar strica ca și atunci când înjurați ziua de luni să vă gândiți de 4-5 ori! Cel puțin eu așa o să fac de azi înainte. De ce? Păi vă spun imediat, stați așa să vă pun câteva poze făcute azi dimineață... Poze calde cum ar veni:



Fotografiile vorbesc de la sine și vă explică ce s-a întâmplat azi noapte în Constanța. Eu nu știu nimic pentru că dormeam, așa că n-am idee ce s-a întâmplat. O fi fost uragan, taifun, tornadă, tsunami... Habar n-am, dar ce știu e că am avut un bulan ieșit din comun.
Mai exact priviți primele două poze, alea cu copacii căzuți în spatele Ford-ului Ka. Aseară am fost plecați cinci minute pe la neamuri, așa cum se face duminica la români. Ne-am întors mai tărziu, ploua și nu găseam loc de parcare pe Suceava. Până la urmă am găsit ceva mai înspre Lăpușneanu, mult mai jos decât colțul din poză unde-mi parchez de obicei automobilu'

Faza e că mergând spre casă am văzut cum mașina parcată pe colț pleacă! Omul oprise să-și cumpere ceva de la non stop și acum se ducea în treaba lui eliberându-mi locul preferat!
- Iubirea vieții mele, ce zici, mă duc să aduc mașina aici?
- Hai măh, las-o acolo!
- Hai fată că nu durează mult, imediat o mut!
- Hai să mergem în casă, las-o acolo!
- Hai măh...
- Nu!

Băh! Deci era deja luni, ploua, nevasta nu mă lăsa să fac ce vreau, mașina parcată la mama dreacu... În mod normal orice bărbat care se respectă trebuia să intre în depresie! Nu că eu nu sunt un bărbat normal, dar m-am gândit că lasă că mă răzbun eu mâine dimineață, când o vedea cât trebuie să mergem până la mașină prin frig și ploaie și ceață și alte fenomene din alea nasoale! Nu degeaba mi se spune Răzbunarea Căpșunarului, nu?!

Azi dimineață, când am văzut copacii ăia căzuți, vă dați seama ce bucurie pe capul meu că n-am mutat mașina. Bărbații să stea liniștiți, să nu creadă că... Toate meritele le-am luat asupra mea! Evident că a fost meritul meu că n-am mutat mașina, a fost meritul meu că am parcat-o mult mai departe de locul cu pricina etc, etc. Mi-a închis puțin gura când mi-a reamintit că ea a condus aseară, dar vă asigur că nu m-am lăsat! Am câștigat până la urmă!

P.S.: Între noi fie vorba, dacă vă uitați la pozele astea parcă nu știu, parcă vi se scoală părul pe voi un pic, este?! Așa că, data viitoare, lăsați-l dreacu de luni, nu vă mai plângeți că n-ați găsit loc de parcare aproape de casă și, cel mai important, dacă plouă și a condus nevasta până acasă faceți exact așa cum spune ea!!! Pentru că a doua zi s-ar putea să-i mulțumiți pentru asta. Ca să nu mai vorbesc că dacă nu se întâmplă nimic îi puteți scoate ochii toată ziua: "Vezi, m-am luat după tine și am lăsat mașina acolo deși se eliberase locul!" etc, etc...

3 comentarii:

  1. Da' ce are Suceava aia?
    Se infunda, cad copacii, etc...
    Nu mai bine te muti? :))

    RăspundețiȘtergere
  2. Fuuugi! Fuugi in munti si fa-te haiduc. Dupa aia sa ne povestesti pe blog cum o sa furi tu de la saraci ca sa dai la bogati..

    RăspundețiȘtergere

puteti si sa injurati daca nu va suparati!