.

11 dec. 2012

Căpșunarul și Horoscopul

E clar, Neti are ceva cu mine!

O știu pe Neti Sandu de când m-am născut. Și când m-am născut eu tot cu freza aia era. Bine, ăia la ProTv sunt tunși toți la fel, cred că și bărbații sunt tunși la fel ca Neti și ca Andreea Esca... Singurul care nu are freza aia e Sârbu, dar le ce păr alb are ăla cred că i-ar sta de toată nașpa cu freză tip Pro. 

Neti Sandu era și azi dimineață la Pro cu horoscopul după ea. Părea grăbită, cred că întârziase și se luase Sârbu de viața ei. A început în forță cu Vărsătorul, cu nevastă-mea adică. Prime în bani, posibilități, chestii de genul ăsta. Super tare, am zis, începem bine! Băh, nu ziceți că trece la Pești și ce credeți?! Iar bani, iar câștiguri, iar super tare! Excelent am zis, excelent! Berbecii nu mai zic, nu mai aveau loc unde să pună banii, atât de mulți erau... Eram deja ridicat în picioare, urma Taurul, zodia mea cum ar veni. Transpirasem, eram varză de emoție, mi se pusese chiar și un cârcel la cot... Cu inima mai mai să-mi sară din piept am dat televizorul mai tare. Doar când joacă Juve și la Lumea lui Banciu dau eu televizorul tare, dar de data asta era ceva mult mai important pentru mine. Hai Neti, forza Neti, umple-mă de bani! Și Neti a început: "Taur - posibilitatea reînnoirii unei vechi prietenii! Gemeni - Cariera dumneavoastră..." 

Știți senzația aia când se sfârșește lumea, aia când e apocalipsă?! Exact așa am simțit eu în momentul ăla. Deci nu se poate așa ceva. Pur și simplu nu se poate! E clar, Neti are ceva cu mine altfel nu știu cum să-mi explic chestia asta. N-am mai stat să ascult și restul horoscopului, am schimbat canalul, am dat la Antena 3 unde o arătau ăia pe Ridzi și explicau poporului care moaaaare de foaaame că are aia dosar penal și că a fost la PDL. Despre Felix the Cat nu spuneau că are dosar, spuneau despre aia care nici măcar nu mai e în PDL.

Dar las-o dreacu de politică, mai important e horoscopul pentru mine decât idioțeniile alea. Păi bine măi Neti, e posibil așa ceva?! Păi mie de reînnoit prietenii îmi ardea acum? Adică Taurii sunt mai boi, nu pot avea și ei parte de ceva câștiguri pe ziua de azi? O carieră măcar, ca la Gemeni, un loz în plic câștigător, o tombolă, nimic?! Am priceput, ți-am greșit eu cu ceva. Cine știe, m-am luat de freza ta, m-am luat de Sârbu, ceva am făcut. Asta e, scuzele mele nu mai au nici un fel de efect la ora asta, zarurile au fost aruncate ca să zic așa. Îmi cer scuze și față de ceilalți tauri, îmi pare rău taurilor, e vina mea că azi n-o să faceți nici doi lei. Mai mult, probabil că o să vă întâlniți cu un vechi prieten și o să trebuiască să plătiți voi consumația la bar ca să reînnoiți prietenia. Nu-l lăsați pe el să plătească, că parcă văd că nici măcar prietenia aia n-o reînnoiți și atunci chiar că o să fie o zi de tot rahatul...

P.S.: N-am mai stat să văd restul horoscopului, dar mi-a spus cineva că și la Fecioară e fără bani! Cică 4 ani de zile o să fie fără bani la Fecioară, în schimb și ăia trebuie să reînnoiască o grămadă de vechi prietenii și nu se știe cum o să facă să plătească consumația. Cine e Fecioară? Păi să luăm doar un exemplu aiurea, așa, la mișto... Ponta, Victor Ponta e Fecioară (doar în horoscop)...
Neti, te rog iartă-mă că vă pun ăia să vă tundeți în halul ăsta, iartă-mă!

6 comentarii:

  1. http://sphotos-h.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/544025_444353825631075_1533338636_n.jpg

    RăspundețiȘtergere
  2. Dragul meu, ai mai jos horoscopul tau


    Taur (21.04-21.05)
    Planeta dominanta: Venus, astrul trancanelii, a isteriilor,toanelor si a nascocirilor
    Animalul sacru: lipitoarea
    Personalitate: Taurul este un profitor nesatul, al carui unic scop în viata e sa care în bârlog tot ce-i pica în mâna. Este mai zgârcit si mai apucator decât tot neamul harciogilor la un loc. Are foarte mult magnetism personal: atrage cuiele ruginite, cutiile de conserva, dramele si ghinioanele. Are puterea de a deochea. Se spune ca ar fi diplomat, dar în realitate manipuleaza pe toata lumea ca sa-si rezolve interesele. Zâmbeste gratios, însira verzi si uscate si joaca tot timpul teatru, fiind foarte popular printre cei gura-casca si slabi de minte. Are mania de a coopta tot soiul de ratati pe care îi psihanalizeaza sau îi îndoctrineaza cu predici filozofice ori cuvântari elucubrante. Da dovada de o apriga viclenie atunci când îsi apara pielea sau vrea sa obtina ceva. Paranoic, vede peste tot pericole, intrigi si conspiratii. E maestru în a scoate castanele din foc cu mâna altuia. Dincolo de falnica-i robustete afisata, Taurul ascunde o abominabila lasitate. E genul care mai bine îsi otraveste dusmanul decât sa-i dea un pumn în nas.
    În dragoste, este un obsedat sexual frustrat, gelos si posesiv, care-si scoate din minti perechea cu banuielile si cu gusturile lui anormale.
    Meseria potrivita: lautar, spargator de banci, agent de vânzari, scamator, chelner, escroc, politician sau afacerist interlop (la alegere).
    Medicamentul norocos: alcoolul

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. "al carui unic scop în viata e sa care în bârlog tot ce-i pica în mâna" - de aici rezultă cât se poate de clar că este vorba despre zodia Ursului, pentru că știe orice copil de clasa a doua că Taurul nu are bârlog...

      Ștergere
    2. Ai uitat să enumeri şi calităţile: băutor, fumător şi afemeiat!!!

      Ștergere

puteti si sa injurati daca nu va suparati!