.

2 iun. 2011

Capsunarul si Huo

Huo se asorteaza bine cu orice
Viata politica a Romaniei se rezolva intotdeauna cu Huo! Huo este cel mai bun accesoriu atunci cand vrei sa imbraci hainele politichiei! Merge cu orice. Merge cu puterea asa cum merge foarte bine cu opozitia! Merge chiar si cu centrul care poate utiliza Huo si pe partea stanga si pe dreapta in functie de anotimp! Huo este disponibil in diferite culori, marimi si forme, piata cunoscand o crestere mai ales in preajma alegerilor de orice fel. La bursa Huo creste neincetat in ultimele luni mai ales pe fondul unor miscari speculative ale unor partide care se baga prea mult in seama. Huo este singurul produs din Romania care merge bine atat la export cat si la import, chiar daca specialistii estimeaza castiguri zero din astfel de afaceri.
Huo se foloseste pentru obtinerea unor bunuri materiale (cum ar fi sepci, sacosi, baloane etc), iar in cazul in care aceste bunuri nu se obtin se poate folosi Huo pentru exprimarea starii de "teapa" a utilizatorului. Huo se poate purta si la marile mitinguri de protest, la stadion, la concerte cu pleibec sau la alte asemenea chestii d'astea unde se aduna lume multa. Se poate utiliza ca accesoriu in sali de conferinta sau in Parlament alaturi de Ipad, Ipod sau alte d'astea care incep cu I. Huo este deasemnea fotogenic, telegenic, radiogenic si ziarogenic. Merge mai putin pe online ca acolo se gasesc alti utilizatori de Huo care comenteaza. Si asa ajungem la cea mai mare problema: Huo nu mai merge atunci cand se intalnesc mai multi utilizatori de Huo din gasti diferite. In momentul ala Huo isi anuleaza efectul si se transforma totul intr-un balamuc din care nu se mai iese nici peste 21 de ani... de cand s-a vazut in Romania primul Huo cu adevarat sincer!
P.S.: Personal folosesc Huo doar impotriva AC Milan, Inter, Real Madrid si Dinamo Bucuresti. Celor care folosesc Huo impotriva Juventus ii bag in Huo masii de nu se vad!!!

Un comentariu:

puteti si sa injurati daca nu va suparati!